Chrissy Teigen, apariție de coșmar. Fanii au dat vina pe exagerarea operațiilor estetice

Data publicării:
Chrissy Teigen, sursa foto Instagram
Descriere foto: Chrissy Teigen, sursa foto Instagram

Chrissy Teigen și-a șocat fanii cu ultima apriție. Vedeta a apărut cu fața umflată, iar fanii au dat vina pe operațiile estetice exagerate.

Chiar în apropiere de Ziua Îndrăgostiților, Chrissy Teigen și-a uimit fanii pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat două fotografii în care apare cu buzele extrem de umflate având o formă anormală. La vederea fotografiilor, fanii au reacționat imediat, acuzând-o pe soția lui John Legend că a exagerat cu operațiile estetice.

Ei bine, lucrurile nu au stat deloc așa, astfel că vedeta a venit imediat cu explicația aspectului său. Se pare că nu operațiile estetice au făcut-o pe Chrissy Teigen să arăte așa, ci o reacție alergică la un pesticid.

„Arată grozav! Nu este vorba despre o umplere eșuată, vă spun! Nu mă interesează ce credeți! S-a întâmplat după ce am mușcat o coajă de portocală cam suspectă. Poate este de la pesticide? Arăt ca o păpușă suflătoare, proaspăt despachetată”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram, alături de fotografiile cu ea desfigurată.

În timp ce unii o acuzau pe soția lui John Legen că și-a injectat prea mult acid hialuronic în buze, alții au înțeles-o pe divă și au liniștit-o, spunându-i că dermatita cauzată de cojile fructelor stropite cu pesticide este un lucru normal și tratabil, fără a avea teamă de alte reacții mai grave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel