Chiuveta din bucătărie miroase urat? Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui

Data publicării:
Sursă foto: unsplash/ autor: Jason Briscoe
Descriere foto: Sursă foto: unsplash/ autor: Jason Briscoe

În majoritatea gospodăriilor, bucătăria este camera în care se adună întreaga familie. De aceea este important să te simți confortabil în ea.

Bucătăria este locul în care oamenii gătesc și iau masa împreună. Ce urmează după masă? Corect, curățarea vaselor. Nu toată lumea are însă mașină de spălat vase, motiv pentru care mulți curăță vasele murdare în chiuvetă.

Sau, dacă aveți o mașină de spălat vase, cel puțin clătiți vasele în chiuvetă, pentru a îndepărta reziduurile mari. În timp, tot felul de deșeuri de mâncare ajung în chiuvetă și, mai ales, în țeava de scurgere.

Chiuveta bucătăriei miroase urat? Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui

 

Este extrem de important să păstrați bucătăria curată. Probabil că voi curățați chiuveta în mod regulat. Până acum, ți-ai limitat curățarea bucătăriei la chiuvetă? Conducta de scurgere a chiuvetei emană un miros urât? Dar de ce miroase urât scurgerea din bucătărie și ce poți face cu mirosul din bucătărie?

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel