Chiromanție. Ce spun liniile din palmă despre destinul tău

Data actualizării: | Data publicării:

Cititul în palmă vă poate dezvălui ce vă rezervă viitorul. 

Originile chiromanței

Se crede despre chiromanție că a început în India, deși originile sale exacte sunt neclare. Știm că în cele din urmă s-a răspândit în toată China, Tibet, Egipt, Grecia (filosoful grec Aristotel a vorbit despre chiromanție în operele sale) și Persiai. Practica mistică s-a confruntat în cele din urmă cu reacții negative de la vânătorii de vrăjitoare din Evul Mediu, dar a căpătat popularitate din nou în timpul Renașteri. În secolul al XX-lea, renumitul psihiatru Carl Jung, printre alții, a adus în discuție cititul în palmă.


Ce vă pot arăta liniile din palmă

Se crede că mâna este „un punct de intrare în suflet”, explică Cassandra Eason, autorul cărții „Un pic de chiromanție”. Adepții chiromanței cred că liniile, monturile și semnele din palmă pot dezvălui de la talente, personalitate și visele noastre, până la vieți trecute, circumstanțe actuale și destin. 

„Liniile și marcajele au același scop ca o carte de tarot și fiecare are un sens de bază”, spune Cassandra Eason în cartea sa.

În Chiromanție, mâna „activă” sau dominantă dezvăluie oportunități și provocări în prezentul și viitorul tău, în timp ce mâna ta nondominantă sau „inactivă” reflectă potențialul tău și planurile pe termen lung.


Cum poți citi în palmă


Un lucru interesant la citirea în palmă este că nu trebuie să cumperi nimic pentru a începe. Totuși, atunci când studiați palmele în detaliu, poate fi util să accentuați liniile și marcajele cu o culoare, dacă anumite zone sunt greu de distins.

Dacă doriți să vă țineți evidența liniilor în timp, puteți să țineți un jurnal de chiromanție pentru a înregistra ceea ce găsiți - pentru că, da, se vor schimba. Puteți face acest lucru urmărind mâna și desenând ceea ce vedeți.


„Cheia succesului în citirea în palmă este să vă relaxați și să aveți încredere în ceea ce simțiți”, spune Cassandra Eason în cartea sa.

 

Linia inimii


Linia inimii este prima care a fost studiată, potrivit lui Eason, și dezvăluie aspecte ale stării noastre emoționale, a relațiilor, precum și a potențialului nostru de a crește ca persoană. O linie profundă înseamnă profunzime emoțională, unde o minciună slabă dezvăluie un câmp energetic foarte delicat. O linie întreruptă înseamnă că relațiile (inclusiv prieteniile) sunt adesea trecătoare.


Linia minții

 

Linia minții arată cum se manifestă gândurile și logica în viața noastră și cum abordăm lumea în mod rațional (mai degrabă decât cum  simțim despre ea). O linie dreaptă a minții  dezvăluie o abordare mai logică, unde curbele sugerează creativitatea. Dacă linia minții este subțire, aceasta poate însemna că intelectul nu este folosit la întregul său potențial.


Linia vieții

Linia vieții ne dezvăluie forța vieții, cu o linie puternică, profundă, care simbolizează o poftă și o energie pentru viață. Important, „Nu dezvăluie cât vom trăi, indiferent de lungimea ei, ci vorbește despre pasiunea noastră pentru viață, despre plăcerea noastră de a trăi și despre energia fizică”, notează Eason. Dacă linia ta  are pauze sau zone slabe, este posibil să îți lipsească entuziasmul pentru viață.

Soarta sau linia destinului


Soarta sau linia destinului uneori nu apar decât atunci când o persoană este mai  în vârstă de 20 sau 30 de ani, deoarece se ocupă cu scopul și direcția în viață. Interesant, adaugă Eason, „atunci când un copil știe sau este direcționat de părinți către o educație și o carieră, linia destinului va apărea clar la începutul vieții”. O linie dreaptă este asociată cu o cale relativ simplă, în timp ce o linie curbată poate însemna că cineva va explora diferite scopuri de-a lungul vieții.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel