Cheslie Kryst, fosta Miss SUA, s-a sinucis la 30 de ani. Ce mesaj a lăsat înainte de tragedie

Data publicării:
Cheslie Kryst, sursa instagram
Descriere foto: Cheslie Kryst, sursa instagram

Fosta Miss SUA, Cheslie Kryst, s-a stins din viață la 30 de ani, după ce s-a aruncat de pe o clădire din New York. 

Fosta Miss SUA Cheslie Kryst a murit duminică dimineață, au anunțat familia ei și poliția. Ea avea 30 de ani. Kryst, care a fost încoronată Miss SUA în 2019, a murit după ce a sărit de pe o clădire din Manhattan, potrivit Departamentului de Poliție din New York.

"Cu devastare și mare tristețe, împărtășim decesul iubitei noastre Cheslie", a declarat familia ei într-o declarație obținută de CNN. "Marea ei lumină a fost una care i-a inspirat pe alții din întreaga lume cu frumusețea și puterea ei. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea".

Fosta câștigătoare a premiului Miss USA a postat o fotografie pe Instagram înainte de moartea sa. "Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace", a scris ea alături de o fotografie cu ea.

Kryst a fost un avocat care a încercat să ajute la reformarea sistemului judiciar american. A primit trei diplome de la două universități. Originară din Carolina de Nord, Kryst a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a lucrat pentru a-i ajuta pe deținuții care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină reducerea pedepselor, în mod gratuit.

"Cheslie a întruchipat dragostea și i-a servit pe ceilalți, fie prin munca ei ca avocat care lupta pentru dreptate socială, fie ca Miss SUA și ca prezentatoare la EXTRA", se arată în declarația ei. "Dar cel mai important, ca fiică, soră, prietenă, mentor și colegă - știm că impactul ei va trăi mai departe".

 

Kryst, care a fost autorizată să practice în două state, și-a obținut licența în drept și un MBA de la Universitatea Wake Forest și a terminat studiile universitare la Universitatea din Carolina de Sud, unde a fost atletă. Kryst a lucrat, de asemenea, ca corespondent pentru site-ul de știri de divertisment ExtraTV.

"Inimile noastre sunt frânte", a declarat compania într-un comunicat. "Cheslie nu a fost doar o parte vitală a emisiunii noastre. Ea a fost o parte iubită a familiei noastre Extra și a emoționat întregul personal. Cele mai profunde condoleanțe pentru toată familia și prietenii ei".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel