Cher a împlinit 75 de ani. Artista pregătește un film despre viața și cariera ei

Data publicării:
Cher, captură foto Youtube
Descriere foto: Cher, captură foto Youtube

Cântăreaţa americană Cher, care a împlinit joi vârsta de 75 de ani, a anunţat prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter că un film despre viaţa şi cariera ei artistică va fi produs de studioul Universal

Noul film, care nu are deocamdată un titlu oficial, va fi realizat de producătorii celor două pelicule din seria "Mamma Mia!", Judy Craymer şi Gary Goetzman. Scenariul va fi scris de Eric Roth.

"Universal va produce un film biografic în colaborare cu prietenii mei Judy Craymer şi Gary Goetzman, care vor fi producători. Ei au produs ambele filme din seria 'Mamma Mia!', iar bunul meu prieten de mulţi ani şi câştigător de Oscar Eric Roth va scrie scenariul", a dezvăluit artista americană în mesajul publicat pe contul ei de Twitter.

Cher va fi unul dintre producătorii filmului alături de Craymer şi Goetzman, cu care a colaborat la "Mamma Mia! Here We Go Again" în 2018.

Eric Roth a scris scenariul pentru "Forrest Gump" - care i-a adus un Oscar în 1995 -, precum şi scenariul filmului "A Star Is Born" din 2018, în care rolurile principale au fost interpretate de Lady Gaga şi Bradley Cooper. Eric

Roth şi Cher au mai lucrat împreună în 1987 la filmul "Suspect". Scenaristul american participă în prezent la producţia filmului "Killers of the Flower Moon", regizat de Martin Scorsese, şi a scris în colaborare cu Denis Villeneuve scenariul lungmetrajului "Dune", care va fi lansat pe 1 octombrie.

Cher este o artistă care a dominat industria muzicii, filmului, televiziunii şi teatrului din Statele Unite într-o carieră întinsă pe durata a şase decenii.

Vedeta americană se află la un premiu Tony distanţă de dobândirea prestigiosului statut EGOT (câştigător de Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, n.r.), după ce a câştigat un premiu Emmy în 2003 pentru un episod special de varietăţi muzicale, un premiu Grammy în 2000 pentru cea mai bună înregistrare dance şi un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal în anul 1988 graţie rolului jucat în filmul "Moonstruck", regizat de Norman Jewison, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel