Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, a intrat în operație. Artistul a făcut un apel disperat: "Am nevoie de toate gândurile voastre pozitive"

Data publicării:
Dorian Popa, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa instagram

Dorian Popa trece prin momente delicate, după ce Cheluțu a ajuns din nou pe masa de operație. 

Încă de când l-a adoptat pe Cheluțu, Dorian Popa și-a transformat câinele într-o adevărată vedetă în mediul online. Pe lângă fotografiile pe care le postează cu el pe Instagram și cadrele din vloguri în care apare, Cheluțu a avut la finalul lunii august chiar și propria lui melodie, „Înoată Cheluțu”, care a adunat milioane de vizualizări pe YouTube, ajungând locul 1 în trending.

Cheluțu, din nou pe masa de operație!

La primele ore ale dimineții, Dorian Popa și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că se îndreaptă cu către cabinetul medicului veterinar, acolo unde Cheluțu urmează să ajungă pentru a treia oară pe masa de operație.

"Cheluțu are nevoie de tot vibeul nostru pozitiv. Astăzi merge la cea dea treia operație de castrare. Sper să fie și ultima. Nu vreau să blamez pe nimeni, însă îmi doresc din suflet să rezolvăm odată problema testosteronului crescut pentru a nu mai fi răutăcios cu voi și nici cu noi, așa că vă rugăm din suflet, toată energia pozitivă către Cheluțu. Astăzi îl facem bine definitiv", a spus Dorian Popa la instastory.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel