Cheloo suferă de o afecțiune rară încă de la naștere. De ce a vrut artistul să țină totul secret

Data publicării:
Cheloo, captura foto Youtube/ iUmor
Descriere foto: Cheloo, captura foto Youtube/ iUmor

Cheloo a ținut totul secret până acum. Care este afecțiunea de care suferă artistul încă de când s-a născut. 

Cheloo este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, aceasta și-a dorit mereu ca viața lui privată să rămână departe de ochii curioșilor. 


Juratul iUmor a făcut însă o dezvăluire pe care nu și-ar fi dorit să o cunoască nimeni. Artistul a mărturisit chiar în timpul emisiunii de la Antena 1 că suferă de daltonism încă de la naștere, potrivit VIVA!. Artistul a ținut totul secret până acum. 


Cheloo a fost nevoit să recunoască că suferă de această afecțiune atunci când a fost pus în dificultate de ținuta unui concurent. Daltonismul este o afecțiune la ochi, care se manifestă prin dificultăți de a distinge culorile verde și roșu, astfel persoanele văd negru sau gri. 


Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Mai mult de atât, cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat și locuiesc cu toții în localitatea prahoveană Breaza. 


În perioada 2007-2012 Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, alături de care are un băiat, Ștefan Ion. Divorțul celor doi a fost unul cu scandal și asta pentru că soția sa de atunci se afla în depresie și devenise consumatoare de droguri, așa cum a recunoscut chiar ea, când a dezvăluit că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia. Divorțul lor a fost amplu mediatizat la acea vreme și pentru faptul că femeia l-a acuzat pe artist de infidelitate și violență, potrivit DC NEWS.


"Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează", spunea Cheloo într-un interviu de acum ceva timp.

 

Cheloo a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

În anul 2017, în casa artistului s-au găsit substanțe interzise. 

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi”, declara artistul la acea vreme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel