Cheloo suferă de o afecțiune rară încă de la naștere. De ce a vrut artistul să țină totul secret

Cheloo, captura foto Youtube/ iUmor
Descriere foto: Cheloo, captura foto Youtube/ iUmor

Cheloo a ținut totul secret până acum. Care este afecțiunea de care suferă artistul încă de când s-a născut. 

Cheloo este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, aceasta și-a dorit mereu ca viața lui privată să rămână departe de ochii curioșilor. 


Juratul iUmor a făcut însă o dezvăluire pe care nu și-ar fi dorit să o cunoască nimeni. Artistul a mărturisit chiar în timpul emisiunii de la Antena 1 că suferă de daltonism încă de la naștere, potrivit VIVA!. Artistul a ținut totul secret până acum. 


Cheloo a fost nevoit să recunoască că suferă de această afecțiune atunci când a fost pus în dificultate de ținuta unui concurent. Daltonismul este o afecțiune la ochi, care se manifestă prin dificultăți de a distinge culorile verde și roșu, astfel persoanele văd negru sau gri. 


Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Mai mult de atât, cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat și locuiesc cu toții în localitatea prahoveană Breaza. 


În perioada 2007-2012 Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, alături de care are un băiat, Ștefan Ion. Divorțul celor doi a fost unul cu scandal și asta pentru că soția sa de atunci se afla în depresie și devenise consumatoare de droguri, așa cum a recunoscut chiar ea, când a dezvăluit că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia. Divorțul lor a fost amplu mediatizat la acea vreme și pentru faptul că femeia l-a acuzat pe artist de infidelitate și violență, potrivit DC NEWS.


"Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează", spunea Cheloo într-un interviu de acum ceva timp.

 

Cheloo a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

În anul 2017, în casa artistului s-au găsit substanțe interzise. 

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi”, declara artistul la acea vreme. 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 20 noi, 12:15 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play