Chef Sorin Bontea împlinește astăzi 51 de ani. Ce urări speciale i-au făcut colegii săi/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Sorin Bontea, sursa instagram
Descriere foto: Sorin Bontea, sursa instagram

Astăzi, Chef Sorin Bontea împlinește frumoasa vârstă de 51 de ani. Cu această ocazie specială, colegii i-au făcut urări într-un mod inedit.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari. Azi, Cheful a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, acesta a fost asaltat de sute de mesaje de la fanii care îl apreciază, dar și de la apropiați.

Cele mai frumoase urări de bine au venit din partea colegilor săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au ținut să-i ureze toate cele bune lui Sorin Bontea, însă nu oricum, ci într-un mod cu totul diferit. Aceștia i-au reamintit de un moment de senzație din competiția Asia Express, acolo unde acesta a fost îmbrăcat într-un costum roz, extrem de mulat.

„Astăzi este ziua lui Bontea, pentru Chefi la cuțite e o zi istorică, iar eu sunt curios ce se întâmplă la Gina acasă. (...) La mulți ani, Sorin Bontea.Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume! Pentru totdeauna în inima mea, bucătarul meu flamingo! ”, i-a transmis Florin Dumitrescu lui Sorin Bontea, în dreptul unei imagini cu sărbătoritul în costum roz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

Și mesajul transmis de Cătălin Scărlătescu a fost inedit. Acesta a îmbrăcat un tricou alb pe care era desenat un flamingo roz și și-a făcut un selfie, apoi a postat poza pe Instagram, însoțită de mesajul: „La mulți ani... Sorin Bontea”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel