Chef Hadad împlinește 61 de ani. Cum sărbătorește celebrul bucătar

Data actualizării: | Data publicării:
Chef Hadad, foto instagram
Descriere foto: Chef Hadad, foto instagram

Chef Joseph Hadad trăiește și respiră prin arta culinară. 

Chef Joseph Hadad  este considerat un artist absolut în pregătirea unor preparate senzaționale.

Născut pe 7 Decembrie 1959, într-o familie cu tradiție în gastronomie, cu mama de origine marogană și tatăl tunisian.  Aceste a impresionat o țară întreagă prin povestea marcată de experiențe extraordinare.

Potrivit emisiunii TOP CHEF ROMÂNIA, vocația pentru arta culinară apare în adolescență, când tatăl său, bucătar pe croazieră, îl trimite pe tânărul Joseph, pentru 3 ani, la Scoala de Bucătari din Haifa. 

La vârsta de 19 ani, acesta termină școala și este transferat în armată pentru următorii 3 ani. 

Invitat la emisiunea ”La Măruță”, acesta a declarat că la vârsta de 61 de ani  se simte în sfârșit ACASĂ în România. 

”La 61 de ani, mă simt acasă în România”, a spus Chef Hadad, potrivit Protv.

Acesta a avut parte și de o surpriză în direct, la emisiunea lui Măruță. Fetele lui, Daniela care este stabilită în Germania i-a transmis un mesaj prin skype lui Chef.

”La mulți ani, tata! Te iubesc și să fii sănătos. Cel mai bun lucru pe care l-am învățat de la tata este gătitul”, a transmis Daniela, fiica lui cea mai mare. 

Nici cea de-a doua fiică nu a lipsit din peisaj, aceasta a venit direct în platoul emisiunii, să-i facă o surpriză tatălui ei. 

”Cel mai bun lucru de la tata a fost să văd întotdeauna partea frumoasă a paharului”, a spus Lipaz, fiica Chefului Hadad. 

Întrebat de prezentatorul emisiunii care sunte cele mai triste momente pe care le-a trăit în 61 de ani, aceasta a răspuns:

”Una dintre cele mai triste pe care le-am trăit a fost moartea soției mele, sâmbătă a împlinit 12 ani de zile de când aceasta a plecat de lângă noi. Eu în fiecare an plec în Izrael la mormântul ei, dar anul acesta nu am reușit din cauza pandemiei”, a spus acesta cu lacrimi în ochi. 

”Al doilea lucru care m-a făcut să devin trist este că anul acesta nu am reușit să mențin restaurantul deschis, din cauza pandemiei”, a mai adăugat acesta.  

În cei 61 de ani acesta a avut parte și de alte momente triste. În decursul timpului, Joseph se dedică exclusiv pasiunii de a găti, talentul său fiind remarcat deopotrivă de colegi și de clienți în diverse locații faimoase din întreaga lume: Kempinski Hotel în Germania, Ritz-Carlton Hotel în Boston, Savoy Hotel în Londra, Restaurantele Michelin în Paris și multe altele.

În anul 1997 Joseph Hadad vine În Romania, ca Executive-Chef la Restaurantul Casa Vernescu din București, simbol al înaltei gastronomii, unde imprima stilul de „gourmet cuisine” timp de 14 ani și cu care pastrează o legatura sufleteasca profundă și în continuare.

În 2012, Chef Joseph Hadad își face debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din România. Chef Hadad a fost ales să îndeplinească acest rol datorită carierei sale și a măiestriei cu care transformă orice farfurie în artă. Timp de ani la rând inspiră prin creațiile sale, jurizeaza bucătari talentați și devine apreciat de milioane de români.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel