Chef Florin Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate: “Va trebui să ma operez”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Dumitrescu, sursa instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu, sursa instagram

Chef Florin Dumitrescu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Florin Dumitrescu este unul dintre jurații emisiunii ‘Chefi la cuțite’ . Celebrul bucătar este extrem de apreciat și în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui.  Recent, acesta a îngrijorat pe toată lumea, după ce a mărturisit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate și urmează să se opereze.

Potrivit juratului, ar fi fost vorba despre forma unghiei pe care i-a dat-o un specialist într-un salon care l-a adus în cele din urmă în acest stadiu. Acest detaliu nu-i dă pace de trei ani, sfătuindu-i pe cei de specialitate să fie atenți la asta. 

 

 

„Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totusi am si eu o rugaminte la scolile de pedichiura din Romania. Nu mai taiati unghiile rotunde si lasati colturile in pace, de 3 ani ma chinui cu unghia incarnata dupa ce am vrut sa merg si eu cu degetele la vedere si o data pe an trebuie sa ma operez. Suntem multi baieti cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

 

La scurt timp, fanii celebrului bucătar i-au sărit imediat în ajutor. Totodată, unii au trecut prin situații asemănătoare și l-au sfătuit pe Florin Dumitrescu ce să facă pentru a scăpa de această problemă.

„3 ani jumătate m-am chinuit, eu de la pantofi de la munca, de doua ori mi-am scos unghiile de la degetul mare, am folosit toate unguente le posibile, igiena la maxim, ciorapi de bumbac etc.

„Și eu am avut aceiași problema cu unghia încarnată și cu greu am reușit să scap m-am chinuit 4 ani și după ce ieseam din dus mereu îmi ridicam cotul unghie cu o penseta și uite așa am reușit eu să scap .O zi bună și multă sănătate”, au fost doar câteva din mesajele primite de Florin Dumitrescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel