Charlotte Năstase, dezvăluiri șocante despre relația cu tatăl său: „A încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid”

Data publicării:
Chrlotte și Ilie Năstase, facebook/colaj foto
Descriere foto: Chrlotte și Ilie Năstase, facebook/colaj foto

Chrlotte, fiica lui Ilie Năstase, a făcut dezvăluiri șocante despre tatăl său.

Charlotte Năstase, în vârsta de 32 de ani, este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Aceasta a ovestit că are o relțaie foarte prostă cu tatăl său, iar acesta a uitat de existența ei.

Charlotte Năstase, dezvăluiri șocante despre relația cu tatăl său

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase pentru click.ro

Charlotte Năstase a mărturisit că nu știe de unde au apărut neînțelegerile dintre ea și tatăl său.

„Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit.

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!”, a spus ea pentru sursa citată mai sus.

Charlotte Năstase: „E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă”

„Așa făcea și când Amalia încerca să-l facă să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani. A fost singura care m-a susținut! Și Emma, și Alessia sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele! E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiică de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a mai adăugat Charlotte.

Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Se pare că Ilie Năstase nu este deranjat de decizia pe care a luat-o fiica sa. Fostul sportiv a declarat că este problema ei ce face și că el își vede de treburile sale.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat Ilie Năstase la  „Teo Show” de la Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience