Cezara Dafinescu, drama trăită după moartea soțului ei: "Eu voiam să mor"

Data publicării:
Cezara Dafinescu, sursa facebook
Descriere foto: Cezara Dafinescu, sursa facebook

Cezara Dafinescu este îngenunchiată de durere, după ce soțul ei a decedat. 

Cezara Dafinescu trăiește o drama de nedescris, după ce soțul ei, Gelu Fronea, a murit într-un tragic accident de circulație. Aceasta a mărturisit că în urma acestei tragedii s-a confruntat cu o depresie cruntă care a pus-o la pământ.

Cezara Dafinescu și Gelu Fronea a fost extrem de intensă, încât marea actriță renunțase la teatru pentru adevărata ei dragoste. Însă, din păcate, fericirea actriței a luat sfârșit odată cu accidentul de circulație în care și-a pierdut viața soțul ei.

” Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta.Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei’, spunea Cezara Dafinescu despre mariajul cu cel de-al doilea soț, Gelu Fronea, potrivit viva.ro

După moartea omului pe care l-a iubit mai presus decât orice, Cezara Dafinescu s-a luptat cu o depresie cruntă.

„A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine.

Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor.  La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult”, a mai spus Cezara Dafinescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel