Cezar Ouatu, sfâșiat de durere după moartea fratelui său: "A fost eroul meu"

Data publicării:
Cezar Ouatu, sursa instagram
Descriere foto: Cezar Ouatu, sursa instagram

Cezar Ouatu este devastat de durere, după ce fratele său s-a stins din viață. Acesta nu a putut să treacă peste cea mai mare pierdere.

Cezar Ouatu trece prin cea mai grea perioada din viața lui, după ce fratele lui Theodor s-a stins din viață după o lungă perioadă de suferință. Deși artistul este mereu cu zâmbetul pe buze, pierderea fratelui său a lăsat un gol imens în sufletul acestuia, care face față cu greu tragediei care s-a năpustit asupra familiei.

Cezar Ouatu, îngenunchiat de durere

Invitat în platoul emisiunii "Vorbește lumea" de pe ProTV, Cezar Ouatu a vorbit despre cea mai mare pierdere din viața lui, dar și cât de greu îi este de când a rămas fără fratele său, care îi era mereu alături.

 

„Viața merge înainte, fiecare minut este important. Optimismul este foarte important. Este un subiect delicat din punct de vedere atât al diagnosticului, cât și al sistemului. A luptat, și-a depășit condiția. Să ai semipareză și să îți depășești condiția(...) Cu puțin timp înainte să moară am aflat că vrea să se călugăreasca. El era extrem de mândru de ceea ce sunt acum, vreau să duc numele pe care îl purtăm amândoi cu mândrie mai departe. A fost fratele meu și eroul meu”, a declarat Cezar Ouatu, îndurerat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel