Cezar Ouatu, mesaj sfâșietor pentru fratele său: "Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău"

Data publicării:
Cezar Ouatu, instagram
Descriere foto: Cezar Ouatu, instagram

Cezar Ouatu trece prin cele mai dureroase momente. Artistul își înmormântează azi fratele, iar mesajul pe care l-a transmis este unul sfâșietor.

Cezar Ouatu este îngenunchiat de durere, după ce fratele lui, Theodor Ouatu, s-a stins din viață. Vestea a venit ca un trăznet peste familia artistului, care astăzi trebuie să-și înmormânteze fratele. Sfâșiat de durere, Cezar Ouatu și-a găsit cu greu cuvintele pentru a-i transmite un ultim omagiu fratelui său plecat prea devreme dintre noi.

Cezar Ouatu, devastat de durere după pierderea fratelui

Artistul nu își poate imagina viața fără fratele său, însă știe că acesta va avea grijă de el și familia lui și îi va veghea necondiționat. De asemenea, Cezar Ouatu se consolează cu faptul că fratele lui va fericit acolo sus, unde se va întâlni și cu tatăl lor.

”Eroul meu, frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie și un bun simț rar întâlnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate, astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun dar cred și-mi dau seama că vei fi fercit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit !!! Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți”, a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CEZAR OUATU (@cezar.ouatu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel