Ceres în Balanță de pe 19 decembrie 2022. "Mai multă conectare cu ceilalți, sprijin și arta de a cultiva relații sănătoase"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Zarina Iskarova
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Zarina Iskarova

De astazi, 19 decembrie, Ceres iese din semnul Fecioarei și intră în Balanță. Vrei să știi ce aduce acest nou tranzit al lui Ceres și la ce să te aștepți? Avem informații utile!

Ceres iese azi din semnul Fecioarei, o zodie de pământ și intră în semnul Balanței, o zodie de aer. Iată ce ne rezervă acest lucru!

Să nu uităm că Ceres în Fecioară a reprezentat un tranzit care, cel mai probabil, ți-a dat viața peste cap. Cu Ceres în Fecioară, au ieșit la suprafață temeri, îngrijorări sau chiar o anxietate copleșitoare. În această etapă, te-ai confruntat cu un prea plin al grijilor și al fricilor din care nu doar că a trebuit să tai, ci să faci din ele ceva productiv.

Amintim și cine este Ceres. Este numele unui asteroid dar și numele roman pentru Demeter, zeița Recoltei, și reprezintă o figură maternă titanică, chiar copleșitoare. Când fiica lui Ceres, Persefona, a fost răpită, Ceres a dezlănțuit o secetă cumplită, înfometând toate formele de viață până când fiica ei va fi înapoiată. Numai prin încheierea unei înțelegeri, zeii puteau restabili echilibrul. Persefona își petrecea trei anotimpuri deasupra pământului, alături de mama ei, și un anotimp, mai precis iarna, cu noul ei soț, ca regină a iadului.

n astrograma natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Ceres poate da indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți sau, dimpotrivă, de părțile în care te-ai simțit neglijat, care încă au nevoie de hrană.

Ce ne aduce Ceres în Balanță? 

Din fericire, putem vorbi despre un tranzit mai liniștit, dacă facem comparație cu cel al lui Ceres în Fecioară. Ceres va sta în semnul Balanței între decembrie 2022 și martie 2023, dar va avea și un alt tranzit, din iunie 2023, până în septembrie.

Ceres poate să funcționeze favorabil în acest semn de aer. Să ne amintim că Balanța este semnul care guvernează relațiile, dar și pe ceilalți, în timp ce asteroidul Ceres îți oferă susținere și te hrănește. Concret, Ceres în Balanță contribuie la o mai bună conectare cu semenii. Îți oferă șansa de a cultiva orice relație sau parteneriat din viața ta și te face să te simți mai sprijinit în ceea ce ai de făcut.

Vei pune accent pe mai multă pace și armonie. Fără ele, nu te vei simți confortabil. Vei vedea că ceva îți lipsește și că pacea și armonia te pot ghida în următoarele luni. Se anunță și compromisuri mari, dar care te pot scoate din diferite necazuri.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel