Cenușăreasa, transformată într-un film de groază. Când veți putea urmări noua ecranizare horror

Data actualizării: | Data publicării:
Cinderella, captură video Youtube/ Lester Gardner
Descriere foto: Cinderella, captură video Youtube/ Lester Gardner

Chiar dacă ne-am obișnuit cu filmele clasice Disney, în care personajul principal își găsește dragostea vieții și trăiește fericit până la adânci bătrâneți alături de ea, se pare că noile producții propun o nouă perspectivă, ceva mai înspăimântătoare.

Nu mai este persoană care să nu cunoască povestea Cenușăresei, care își găsește prințul chiar atunci când se aștepta mai puțin. Cu toate acestea, cred că vei fi surprins să afli că povestea clasică a prințesei va fi transformată într-un film de groază incredibil de sângeros și cu adevărat îngrozitor.

În timp ce mulți dintre noi au ajuns să cunoască povestea Cenușăresei ca pe un clasic film Disney, renumit pentru faptul că personajul principal își găsește "fericirea de până la adânci bătrâneți" după ce este salvată de Făt-Frumos, este clar că această adaptare modernă va fi mai departe de basmul cu care am crescut cu toții.

Ei bine, îndrăgita poveste se va transforma în Cinderella's Curse (Blestemul Cenușăresei) și va ajunge pe ecranele noastre mai târziu în această toamnă, notează presa internațională

Cum arată povestea originală

Povestea originală, publicată de Perrault în 1697 și apoi de frații Grimm în 1812, prezenta o tânără fată care își pierde în mod tragic mama și rămâne cu tatăl ei care se recăsătorește cu o femeie rea ce are două fiice la fel de îngrozitoare, care o tratează extrem de rău.

Chiar dacă iubitorii filmului au văzut mereu partea cea mai frumoasă a acestei ecranizări și au trecut cu vederea scenele mai ciudate, precum ar fi momentele în care fiicele vitrege încearcă să-și modifice forma piciorului, astfel încât acesta să încapă în pantof, după mai bine de jumătate de secol de la lansarea filmului în 1950, se pare că detaliile acestea sângeroase primesc, în sfârșit, un pic de spațiu în emisie.

Potrivit Bloody Disgusting, noul film va fi produs și regizat de Louisa Warren și va fi scris de Harry Boxley.

Din distribuția pentru Cinderella's Curse, care se află în lucru la ChampDog Films, mai fac parte Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna și Danielle Scott.

„Aceasta este o versiune incredibil de unică a Cenușăresei pe care o iubim și o cunoaștem cu toții. Vor rezulta niște crime cu adevărat îngrozitoare din mâinile ei.”, spune regizorul filmului. 

Ea a adăugat: "Cred că vânătorii de sânge vor fi încântați de această poveste întunecată."

Viitorul film se alătură unei serii întregi de alte proiecte independente care dau o turnură incredibil de întunecată și macabră unor basme și povești pentru copii îndrăgite din domeniul public.

De la adaptarea lui „Winnie the Pooh”, în „Blood and Honey”, până la un posibil remake înfiorător al Teletubbies, este clar că există cu siguranță o tendință în acest moment în genul filmelor de groază, stârnind cu adevărat mult interes în rândul audienței. 

Cum au reacționat fanii

La aflarea veștii, un utilizator Twitter a postat în mediul online: "Mai întâi Winnie The Pooh și acum Cenușăreasa? Ce se întâmplă aici?!"

Un al doilea utilizator a spus: "Sunt de acord cu o interpretare unică și amuzantă a vechilor basme, dar, pe bune, ajunge cu aceste interpretări de groază. Se pare că doar la asta se pot gândi."

În timp ce un al treilea s-a întrebat: "Asta înseamnă că vom vedea cum surorile vitrege își taie călcâiul și degetul mare de la picior și își scot ochii!"

"OMG", a reacționat un al patrulea, "nu ne mai transformați copilăria în filme de groază!".

Ei bine, se pare că va trebui să mai așteptăm o perioadă pentru a vedea Cenușăreasa de groază, întrucât data de lansare propusă este pentru octombrie 2023.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel