Celine Dion, vești proaste pentru fani. Artista îşi amână turneul european pentru 2023 din motive de sănătate

Data publicării:
Celine Dion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celine Dion, sursa foto Instagram

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anunţat vineri că îşi amână pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului său mondial "Courage World Tour" din cauza unei probleme de sănătate.

"Mă simt puţin mai bine... dar încă mi se întâmplă să am spasme", a explicat vedeta muzicii pop într-un comunicat publicat în Franţa de administratorii sălii de spectacole Paris La Défense Arena.

"Îmi pare atât de rău că trebuie să schimb încă o dată datele turneului meu din Europa; prima dată s-a întâmplat din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele", a precizat cântăreaţa canadiană, în vârstă de 54 de ani.

"Pentru a fi pe scenă, trebuie să mă aflu în cea mai bună formă fizică a mea. Şi, ca să fiu sinceră, abia aştept asta, dar nu sunt deocamdată complet pregătită. Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă, pentru că meritaţi acest lucru", a continuat artista pop.

Celine Dion a susţinut primele 52 de spectacole din cadrul acestui turneu mondial, înainte de debutul pandemiei de coronavirus în primele luni ale anului 2020. Supervedeta canadiană a anunţat apoi, în ianuarie 2022, că a decis să anuleze secţiunea nord-americană a turneului său din cauza unor probleme de sănătate, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel