Celine Dion, transformată COMPLET din cauza BOLII. Ce este distrofia musculară: Țineți minte numele, pentru că nu-mi veți uita niciodată vocea!

Data publicării:
Celine Dion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celine Dion, sursa foto Instagram

Celine Dion trece prin momente cumplite. Care e boala din cauza căreia și-a anulat concertele.

Celine Dion a împlinit pe 30 martie vârsta de 54 de ani, însă aniversarea sa din acest an a fost una tristă, departe de public, departe de scenă, din cauza bolii care a transformat-o complet. 

Celine Dion a avut o carieră răsunătoare, fiind una dintre cele mai mari cântărețe ale lumii, însă acum, ea se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar vestea a fost dată chiar de către echipa ei la începutul anului. 

De ce boală suferă Celine Dion
 

Celebra cântăreață a ajuns să cântărească doar 40 de kilogram și a ajuns să arate îngrijorător, iar concertele sale au fost fie anulate, fie amânate. 

Celine Dion a anunțat că își va petrece primăvara la recuperare și finalul turneului "Courage" o să fie anulat deoarece boala nu îi permite să revină pe scenă.

"Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei", a scris Celine Dion pe rețelele de socializare.

De asemenea, concertul lui Celine Dion, programat în România pentru 29 iulie 2020, amânat din cauza pandemiei pe 6 mai 2021, urmează să aibă loc anul acesta, pe 11 iunie, pe Arena Națională.

Ieri, cu ocazia zilei sale de naștere, echipa lui Celion Dion a scris un mesaj sfâșietor. 

"Este greu de crezut că săptămâna aceasta albumul omonim al lui Celine împlinește 30 de ani! A fost cel de-al doilea album în limba engleză și, din moment ce Celine își construise deja o bază puternică de fani vorbitori de limbă engleză cu "Unison" (cine își amintește de "Where Does My Heart Beat Now"?!), așteptările erau destul de mari pentru această lansare.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel