Celine Dion, anunț TRIST: Trebuie să luăm ACUM deciziile. Aș minți dacă aș spune că sunt bine

Data publicării:
Celine Dion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celine Dion, sursa foto Instagram

Celine Dion a făcut un anunț trist, la câteva luni după ce s-a aflat despre problemele sale de sănătate. 

Celine Dion are grave probleme de sănătate, iar vestea a fost dată chiar de către echipa ei.

În ultimele luni ale anului 2021, din cauza problemelor pe care le are, cântăreața a anunțat că e nevoită să își anuleze toate concertele viitoare din Las Vegas. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să ia parte la repetiții, astfel că, pentru moment nu-și va putea susține spectacolele.

"Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show", a anunțat echipa lui Celine Dion atunci.

După ce sora artistei a negat problemele de sănătate ale artistei, o altă rudă a făcut declarații dure și a spus că "nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut". 

 

Cu toate acestea, deși familia și echipa lui Celine Dion le-au dat speranțe fanilor, mai ales după ce aceștia s-au întrebat dacă o vor mai vedea pe scenă vreodată, Celine Dion nu pare să fie gata să revină pe scenă. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel