Celin Dion, probleme grave de sănătate. Anunțul trist făcut de familia artistei: "Are dureri care o paralizează"

Celine Dion. Captură foto YouTube/ Celine Dion
Descriere foto: Celine Dion. Captură foto YouTube/ Celine Dion

Celin Dion se confruntă cu probleme grave de sănătate. Familia artistei a făcut declarații șocante despre starea ei.

Celin Dion este una dintre cele mai bune voci din întreaga lume. Artista reușește de fiecare dată să ridice milioane de oameni în picioare cu vocea ei inconfundabilă. Cântăreața, în vârstă de 53 de ani a întristat pe toată lumea, după ce a anunțat, în urmă cu două săptămâni, că toate concertele din Las Vegas au fost anulat din cauza stării sale de sănătate.

Artista a declarat atunci că se confruntă cu spasme musculare persistente care o împiedică să mai susțină vreun concert. „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă”, a spus Celine într-un comunicat.

„Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășes această situație cât mai repede”, a spus Celine Dion.

 

Se pare că starea de sănătate a artistei este mult mai gravă decât pare. Un apropiat de-al artistei a făcut declarațții triste despre problemele cu care se confruntă Celin Dion.

Conform dezvăluilor făcute revistei Herede de către o rudă a acesteia s-a aflat că Celine „nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Ea suferă de dureri la gambe și la picioare care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult.

O boală care ar putea dura mult timp până să se recupereze. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să ia o pauză câteva luni sau chiar un an. Pentru că simptomele sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta'.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 noi 2021, 08:36 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience