Celia se retrage din muzică. De ce a luat vedeta această hotărâre radicală: „Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”

Data actualizării: | Data publicării:
Celia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celia, sursa foto Instagram

Celia vrea să se retragă din lumina reflectoarelor. Care este cel mai mare regret al artistei?

Celia urmează să devină mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Artista se chinuie de foarte mult timp să aducă un al doilea copil pe lume, iar în trecut a pierdut două sarcini, ceea ce, spunea ea, a afectat-o profund. 


Acum că și-a văzut visul realizat, spune că vrea să se retragă din muzică și să se ocupe doar de creșterea copiilor. Vedeta nu știe dacă va mai reveni pe scenă, dar a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al ei încă din copilărie. Celia își dorea să ajungă o artistă internațională și să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. 


”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor”. 


Celia urmează să nască anul viitor o fetiță, dar spune că încă nu s-a hotărât asupra unui nume. Artista a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut două sarcini. Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 


”Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioara lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine”, a mai spus Celia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel