Celia s-a îngrășat 13 kilograme în 25 de săptămâni de sarcină: „Cum de corpul meu reacționează așa? Cum de am pus deja atât de multe kg?”

Celia, foto Facebook
Descriere foto: Celia, foto Facebook

Celia le-a explicat fanilor motivul pentru care s-a îngrășat 13 kilograme în cele 25 de săptămâni de sarcină. 

Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta este însărcinată în 25 de săptămâni și este în culmea fericirii. Deși s-a îngrășat deja 13 kilograme, vedeta nu se îngrijorează deloc de siluetă și spune că este absolut normal ca organismul să se pregătească pentru a da viață unui copil. 

 

„Fac această postare pentru mămicile care se întreabă: cum de corpul meu reacționează așa?, cum de am pus deja atât de multe kg?“. Suntem toate diferite… și suntem eroine! Burtica mea ieri la 25 săptămâni de sarcină (6 luni și două zile) cu 13 kg în plus, ușor stresată de faptul că ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtică atât de mare, însă extrem de fericită că am reușit să îl mai asist o dată pe Dumnezeu în înfăptuirea unei minuni, în pântecul meu crește o nouă viață. Acestea sunt gândurile cu care vreau să mă încarc.  Îmi scapă uneori gândul și mă ia o ușoară panică cu gândul la kg, cu gândul că ultimul trimestru, nu e ușor când porți o burtică și ca pentru gemeni, deși nu port gemeni.  Probabil fetița mea simte nevoie de spațiu :))), așa cum și noi uneori ne dorim. Sunt convinsă că nu sunt singura al cărei corp reacționează așa și vreau să știți că nu sunteți singurele care treceți prin tot felul de stări.  E important să ne focusăm totuși doar pe ceea ce e minunat în această perioadă, și anume faptul că suntem implicate în înfăptuirea unei minuni. Cu Dumnezeu, înainte! #pregnancy #pregnant #25weeks #happy”, a fost mesajul Celiei postat pe Facebook.

 

A hotărât să se retragă din muzică

 

Vedeta încearcă de foarte mult timp să aducă un al doilea copil pe lume, iar în trecut a pierdut două sarcini, ceea ce, spunea ea, a afectat-o profund. 


Acum că și-a văzut visul realizat, spune că vrea să se retragă din muzică și să se ocupe doar de creșterea copiilor. Vedeta nu știe dacă va mai reveni pe scenă, dar a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al ei încă din copilărie. Celia își dorea să ajungă o artistă internațională și să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. 


”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor”. 


Celia urmează să nască anul viitor o fetiță, dar spune că încă nu s-a hotărât asupra unui nume. Artista a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut două sarcini. Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 


”Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioara lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine”, a mai spus Celia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 noi 2021, 09:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience