Celia, probleme grave de sănătate din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2: „Am paralizate intenstinele”

Data publicării:
Celia, foto Instagram
Descriere foto: Celia, foto Instagram

Celia a trecut prin momente cumplite din cauza infecției cu Covid-19. Ce spune artista despre problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent?

Celia a rămas cu probleme grave de sănătate după ce s-a vindecat de virusul SARS-CoV-2. Toată familia artistei a fost infectată cu temutul virus, dar din fericire au reușit să treacă cu bine peste această perioadă. Vedeta a fost internată în spital, iar acum se plânge de efectele adverse ale virusului. Mama artiseti a fost internată și ea în stare gravă la spital. 


“Am probleme foarte mari cu digestia de când m-am vindecat de Covid. Am paralizate intenstinele. Mă chinui îngrozitor. Trebuie să merg iar la doctor, să fac noi analize și să-mi dea un nou tratament. Mi-a lovit și sistemul digestiv virusul. Mi-a fost foarte frică de spital”, a spus Celia, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 


Celia este hotărâtă acum să se vaccineze împotriva Covid-19, deoarece susține că nu vrea să mai treacă din nou printr-o astfel de experiență extrem de neplăcută. Vedeta s-a simțit foarte rău, iar acum este nevoită să aibă mare grijă de sănătatea ei.

 
“O să ne vaccinam, pentru că nu aș mai vrea să trec prin așa ceva în viața mea. Și mama și sora mea au rămas cu sechele pe plămâni. Mama are mai multe comorbidități, are diabet și i s-a activat și problema cardiacă acum. Vom apela la niște clinici de recuperare post Covid, pentru că simptomele sunt încă supărătoare”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel