Celia, probleme de sănătate înainte de a naște. Cum se simte artista: "Am dureri, presiune..."

Data actualizării: | Data publicării:
Celia, probleme de sănătate înainte de a naște, sursa instagram
Descriere foto: Celia, probleme de sănătate înainte de a naște, sursa instagram

Celia este pe ultima sută de metri cu sarcina, însă se confruntă cu câteva probleme de sănătate. 

Celia mai are puțin până își va strânge fetița în brațe. Artista este nerăbdătoare să nască, însă a mărturisit că ultimele momente de sarcină sunt din ce în ce mai grele. Vedeta a declarat că are dureri și că se mișcă foarte greu. De asemenea, Celia a precizat că a luat în greutate 20 de kilograme pe timpul sarcinii, iar acest lucru îi îngreunează orice mișcare, dar îi provoacă și dureri de spate și oase. 

„Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune... ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea, dar gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere. (..)

Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare”, a transmis Celia, la Antena Stars.

Celia va naște într-o săptămână

 

Celia a mărturisit că urmează să își strângă fetița în brațe săptămâna viitoare. 

„Săptămâna viitoare pe vremea aceasta ar trebui să am prințesa în brațe. (..) Emoțiile sunt foarte mari și încă mă copleșesc. Încă nu îmi vine să cred că am ajuns până în etapa asta a sarcinii. Ne-am dorit foarte mult acest copil și am întâmpinat foarte multe greutăți. Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”, a mai spus artista, la Antena Stars.

Celia: „Corpul meu nu va mai fi la fel”

 

Celia și-a rugat fanii pe rețelele de socializare să nu pună presiune pe ea și să nu o judece după ce va naște, datorită vergeturilor și a kilogramelor în plus. 

„Am aproape 38 de săptămâni de sarcina, circumferința abdomenului dublată, drepții abdominali rupți, celulită, câteva vergeturi, iar peste o săptămână din graviduță drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță... Dar această mămicuță grăsuță și obosită se simte binecuvântată! (..)

Cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar... dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie. 

Vă rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este să îmi dau silința să îmi revin, însă ușor și pentru că e alegerea mea, nu pentru că trebuie!”, a mai scris Celia. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel