Celia, probleme de sănătate în timpul sarcinii. Vedeta are mari emoții pentru venirea pe lume a fetiței: „Mi-a fost teamă să nu nasc cu Covid”

Data publicării:
Celia, foto Facebook
Descriere foto: Celia, foto Facebook

Celia trece prin clipe grele chiar înainte de a naște. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta?

Celia va deveni mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Chiar dacă venirea pe lume a fetiței ei îi aduce multă bucurie, vedeta spune că se confruntă cu mari probleme în timpul sarcinii. Artista nu se poate odihni și este temătoare să nu contacteze virusul COVID-19. Celia a dezvăluit și care este numele pe care l-a ales pentru fetița ei. 


„Voi avea o fetiță într-o lună și trei zile. Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică. Am insomnii și dureri de oase. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Mie mi-a fost teamă să nu nasc cu Covid”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.


Celia a fost infectată cu virusul COVID-19, dar spune că nu a avut o formă gravă a bolii. Ceea ce a speriat-o teribil pe artistă a fost diagnosticul pus de către medici. 


Celia nu a dezvăluit care sunt probleme de sănătate de care suferă, dar a mărturisit că a avut dureri insuportabile și că i-a fost afectată chiar și inima.  Acum, artista urmează un tratament prescris de medici.


„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu și pe lângă asta au fost și încă mai sunt niște probleme. Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.”, a dezvăluit Celia, la Antena Stars.


Celia ar putea să nască înainte de termen, din cauza problemelor de sănătate. Cu toate astea, artista a precizat că este foarte pozitivă și speră ca totul să decurgă normal, fără alte probleme sau complicații. 


„Sunt foarte pozitivă. E clar că orice se poate întâmpla, se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. (...) Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă”, a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel