Celia, momente de panică. Artista s-a infectat cu Covid pentru a doua oară

Data actualizării: | Data publicării:
Celia, foto Instagram
Descriere foto: Celia, foto Instagram

Celia s-a infectat cu Covid pentru a doua oară. Artista este însărcinată în 8 luni. 

Celia s-a infectat cu Covid, imediat după Revelion. Vedeta și-a făcut un test de rutină, pentru că voia să fie sigură că nu are nimic, înainte de a merge să-și viziteze mama. Mama artistei a fost infectată și la începutul anului 2021, iar atunci, Celia s-a speriat foarte tare. 


„Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar, totuși, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, a povestit Celia, pentru CANCAN.RO.


Artista spune că s-a speriat foarte tare în momentul în care a descoperit că testul era pozitiv și că s-a temit pentru sarcină. 

”Stresul a fost foarte mare, după ce am aflat că-s pozitivă. Și teama că voi face o formă la fel ca data trecută, cu febra pe care nu am reușit să o stabilizez zile și zile, cu dureri, tuse, oboseală, etc … Eram șocată, mai ales că veneam după alte probleme medicale despre care nu vreau să vorbesc și pe care abia le depășisem cu chiu cu vai … Dar, spre bucuria mea, a fost o formă foarte ușoară, am fost protejate divin și eu și prințesa mea, iar acum și ea are imunitate. A dobândit imunitatea în burtică și îi va fi de ajutor după ce vine pe lume”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

Artista a trecut cu bine peste boală și spune că faptul că s-a gândit la fetița ei a ajutat-o să fie mai optimistă. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel