Celia, dezvăluiri despre a doua sarcină: Am trecut prin multe etape, care mi-au pus sarcina în pericol

Data publicării:
Sursa foto: Celia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Celia, Instagram

Celia a devenit mămică pentru a doua oară, lucru ce a făcut-o să fie extrem de fericită. Artista spune însă că nu a fost o sarcină chiar ușoară.

Celia a devenit mămică pentru a doua oară de puțin timp, iar de când a ținut-o pentru prima dată în brațe pe micuța Sara Maria, se declară a fi mai fericită ca niciodată. Totuși, sarcina vedetei nu a fost una foarte ușoară, însă singurul lucru pe care s-a bazat artista a fost Dumnezeu.

"Am trecut mai multe etape în timpul sarcinii, etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol și m-am rugat… Mi-am dorit să o aduc pe lume cu bine și toate temerile mele le-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu. E o mare binecuvântare că putem să ne liniștim inima și teama prin rugăciune. E minunat când prin credintă se așterne liniștea…",a  declarat Celia, potrivit viva.

"Angelo și-a dorit foarte mult un frate sau o soră"

Vedeta spune că primește ajutor din partea întregii familii, în această perioadă, chiar și din partea lui Angelo, fiul ei mai mare, care își iubește sora foarte mult.

"Deși suntem obosiți, ne simțim cei mai fericiți, ne-am dorit din toată inima ca în familia noastră să mai vină un suflețel. Acum, într-un final, după mulți ani de încercări, ne simțim în formula perfectă.

Angelo este foarte iubitor și protector cu surioara lui. El și-a dorit foarte mult un frate sau o soră, a fost dorința lui devenită realitate, iar acum, dacă mă aude că spun „prințesa mea, îmi zice: „E prințesa mea, mami… Rectific, OK, prințesa lui Angelo. Nu am simțit gelozii, nu e genul de copil gelos, dar încercăm să avem grijă. Chiar dacă cea mică are mai multă nevoie de mine acum, vreau să fiu sigură că el înțelege necesitatea de a o ține mai mult în brațe și de a avea grijă de ea, pentru că e bebeluș și trebuie să îi fiu alături mai mult ei în această perioadă, fiind atât de micuță.", a mai spus artista.

"Prima sarcină m-a prins ușor nepregătită"

"Prima sarcină m-a prins ușor nepregătită… Eram în Australia, viața mea s-a schimbat prea dintr-odată și nu am fost chiar pregătită. Acum, privind în urmă, nu mă înțeleg și mă întreb de ce mă încărcam cu atâta stres fără rost… Însă sunt momente în care nu avem control, schimbările hormonale, carențele de vitamine, anemia, oboseala excesivă, toate își pun amprenta și creierul vede totul mai negru decât este. În acele momente, nu realizezi, de aceea e bine ca oamenii dragi să-i fie alături femeii, mai ales în primul an după naștere, și să fie atenți la trăirile ei, să o ajute să depășească acea etapă, în cazul în care are căderi – asta li se întâmplă destul de des multor femei.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel