Celia, despre problemele de sănătate cu care se confruntă în sarcină: „Pune presiune pe inimă”

Data publicării:
Celia, foto Facebook
Descriere foto: Celia, foto Facebook

Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă în sarcină. 

Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, în aproximativ o lună. Deși este în culmea fericirii și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, artista a recunoscut că a întâmpinat mai multe probleme pe parcurs, care i-au pus sarcina în pericol. Vedeta a declarat că infectarea cu tulpina Omicron a coronavirusului nu a fost atât de gravă, însă un alt diagnostic pus de medici a îngrijorat-o pe aceasta. Deși nu a vrut să spună despre ce este vorba, Celia a mărturisit că a avut dureri insuportabile și că i-a fost afectată chiar și inima.  Acum, artista urmează un tratament prescris de medici.

„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu și pe lângă asta au fost și încă mai sunt niște probleme. Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.”, a dezvăluit Celia, la Antena Stars.

 

Celia: „Se poate întâmpla să nasc mai devreme„ 

 

Din cauza problemelor cu care se confruntă, Celia ia în considerare și faptul că ar putea să nască înainte de termen. Cu toate astea, artista a precizat că este foarte pozitivă și speră ca totul să decurgă normal, fără alte probleme sau complicații. 

„Sunt foarte pozitivă. E clar că orice se poate întâmpla, se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. (...) Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă”, a adăugat artista.

 

A hotărât să se retragă din muzică

 

Vedeta încearcă de foarte mult timp să aducă un al doilea copil pe lume, iar în trecut a pierdut două sarcini, ceea ce, spunea ea, a afectat-o profund. 


Acum că și-a văzut visul realizat, spune că vrea să se retragă din muzică și să se ocupe doar de creșterea copiilor. Vedeta nu știe dacă va mai reveni pe scenă, dar a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al ei încă din copilărie. Celia își dorea să ajungă o artistă internațională și să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. 


”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel