Celia, cu burtica la vedere înainte cu o lună de a naște. Cum arată vedeta însărcinată în 8 luni /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Celia le-a făcut o surpriză fanilor și s-a fotografiat cu burtica la vedere în 8 luni de sarcină. 

Celia va deveni mămică pentru a doua oară în doar patru săptămâni și este nerăbdătoare să își strângă fetița la piept. Vedeta le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și le-a arătat burtica de gravidă. 


„Putem, iar când nu mai putem , mai putem puțin!!!


Incă 4 săptămâni și te vom tine in brațe, prințesa noastră!


35 săptămâni de sarcină. 


Va mulțumesc pentru gândurile bune, enorm de multe mesaje și gânduri bune ma înconjoară ! Protecție Divina va doresc și eu”, a scris Celia în dreptul fotografiei în care apare cu burtica de gravidă. 

 


Chiar dacă venirea pe lume a fetiței ei îi aduce multă bucurie, vedeta spune că se confruntă cu mari probleme în timpul sarcinii. Artista nu se poate odihni și este temătoare să nu contacteze virusul COVID-19. 


„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu și pe lângă asta au fost și încă mai sunt niște probleme. Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.”, a dezvăluit Celia, la Antena Stars.


Celia se retrage din muzică: „Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”


Celia vrea să se retragă din lumea muzicii și să se ocupe doar de creșterea copiilor. Vedeta nu știe dacă va mai reveni pe scenă, dar a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al ei încă din copilărie. 


”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel