Celia a dezvăluit dacă va fi mămică de băiețel sau de fetiță: „Ne este foarte greu să decidem numele”

Data publicării:
Celia, foto Facebook
Descriere foto: Celia, foto Facebook

Celia va deveni mămică pentru a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului. Ce spune vedeta despre numele ales.

Celia trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a ținut totul ascuns la început până a fost sigură că totul decurge normal. Acum că a dat vestea cea mare, artista a făcut mai multe dezvăluiri despre perioada sarcinii. 


Celia urmează să nască anul viitor o fetiță, dar spune că încă nu s-a hotărât asupra unui nume. Artista a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut două sarcini. Vedeta a fost extrem de afectată, mai ales că ea și soțul ei își mai doreau din suflet încă un copil.  Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 


„Se pare că vine o fetiță. Ne este foarte greu să decidem numele pentru fetiță. Avem vreo 7-8 variante și nu putem să ne hotărâm și am zis că lăsăm timpul. În momentul când nu o să mai avem ce să facem, va trebui să decidem”, a declarat Celia la Antena Stars.


Celia nu credea cu tărie că totul va decurge bine de această dată, așa că a ales să păstreze secret până când este sigură că totul decurge foarte bine. 


Artista a declarat în trecut că mai are două intervenții chirurgicale pe uter, însă medicul i-a spus că poate să ducă această sarcină până la final în condiții normale. 


„Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii (…) Am mai avut două intervenții pe uter”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.


Câte kilograme a luat Celia în timpul celei de-a doua sarcini: „Se acumulează altfel acum...”


„Am luat zece kiligrame și abia am 22 de săptămâni de sarcină. Se acumulează altfel acum față de sarcina cu Angelo. Acumulez țesut adipos mult mai mult”, a declarat Celia la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel