Celebrul actor Pierce Brosnan dezvăluie „rețeta” echilibrului minții: „Aș putea să mă enervez, dar unde ar duce acea furie?”

Data publicării:
Sursă foto: Pierce Brosman, Instagram/ piercebrosnanofficial
Descriere foto: Sursă foto: Pierce Brosman, Instagram/ piercebrosnanofficial

Trecut prin multe provocări ale vieții, confruntat nu de puține ori cu decesele membrilor familiei, Pierce Brosnan relevă metoda sa pentru a-și menține cumpătul chiar și în cele mai stresante situații.

Uns cu toate alifiile, actorul a avut o viață plină de încercări, experiență de viață care ar putea fi sursa unui scenariu de film surprinzător. La 70 de ani, Pierce Brosnan a venit cu declarații conform cărora acesta se declară a fi un om calm care ar fi dat de o „mină de aur”, și anume rețeta echilibrului personal, în ciuda experiențelor marcante de care a avut parte actorul.

Acesta a făcut parte din fanciza James Bond și a spus fanilor că nu-și pierde cumpătul niciodată. Unealta sa „secretă” este meditația și o folosește pentru a avea gândirea echilibrată și relaxată.

Rețeta echilibrului minții

„Nu mă enervez”, a spus el recent într-un interviu pentru Closer, explicând că nu vede „rostul”. „Aș putea să mă enervez, dar unde ar duce acea furie? N-ar avea rost.”, potrivit Filmnow.

Starul irlandez a explicat că se ajută de meditație pentru a-și „liniști mintea” și că are o afinitate pentru apă, locuind acum, cu cea de-a doua sa soție, Keely Shaye Smith, în Kauai, Hawaii.

„Am amintiri frumoase despre mare. Așa că, atunci când am ajuns în America în anii 80, era un singur loc în care puteam să fiu, pe coastă.”

O copilărie traumatizantă

Starul din „Mamma Mia” s-a născut în 1953, în Irlanda, părinții săi fiind May și Thomas Brosnan.

Pierce nu a avut o copilărie ușoară, acesta și familia sa au fost abandonați de tatăl lui când era foarte mic, iar mama lui s-a mutat la Londra pentru a lucra ca asistentă. Aceasta îl vizita o data sau de două ori pe an, conferindu-i copilului Pierce o creștere solitară. În absența mamei, Pierce Brosnan a fost crescut de bunicii săi, Philip și Kathleen, iar după decesul acestora le-a luat locul un unchi, după care o mătușă.

Crescând în absența părinților biologici, Pierce a încercat să folosească durerea și singurătatea într-un scop nobil, de aceea își dorea să devină pictor. A părăsit liceul la numai 16 ani și tot ce avea mai prețios  pentru el era o mapă cu desene și picturi. Pașii l-au îndreptat spre Coelgiul de Arte Saint Martin din Londra unde a studiat ilustrația comercială. Planul său era să devină artist grafic, însă soarta l-a dus pe alte poteci ale vieții. Astfel, Pierce a descoperit actoria la numai trei ani după finalizarea studiilor, conform filmnow.

Pentru a-și desăvârși cunoștințele, Pierce a studiat la Drama Centre din Londra, unde, după cum a spus el însuși despre această experiență: „o eliberare” și „ o piatră de temelie pentru altă viață”. A început să lucreze oficial în domeniul artistic al actoriei în 1975, primind 20 de ani mai târziu rolul Bond în 1995. Apoi, acesta l-a interpretat pe Sam Carmichael în franciza Mamma Mia, potrivit sursei citate.

Ambele soții au decedat din aceeași cauză

Pierce este tatăl a cinci copii și a fost căsătorit de două ori. Prima sa soție, Cassandra Harris, pe care a întâlnit-o imediat după școala de teatru, însă, Cassandra avea să decedeze în urma cancerului, situație care a dus la căsătoria cu Charlotte, și aceasta având același diagnostic, conducând, din nou, la decesul celei de a doua soții.

„Ca să pot suporta durerea, am scos vopselele . Și am început să pictez”

„Ca să pot suporta greutatea, durerea și frica de acea boală, am scos vopselele. Și am început să pictez. Cu degetele mele. Cu mâinile mele”. „Cassie a fost cea pozitivă în privința vieții. Avea o energie și o viziune asupra vieții uimitoare. A fost și este o pierdere teribilă”, a povestit Pierce despre dureroasa dispariție a soției, conform Filmnow.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel