Celebrul actor Dustin Dimond, diagnosticat cu cancer în stadiul patru: "Gânduri pozitive și rugăciuni"

Data publicării:
Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram
Descriere foto: Actorul Dustin Diamond, personajul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", foto Instagram

Celebrul actor care a interpretat rolul lui Screech în “Salvați de clopoțel” a fost fost diagnosticat cu cancer în faza a patra.

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute la un centru medical după ce a acuzat dureri în corp şi o stare generală de indispoziţie, potrivit site-ului de specialitate TMZ.

Ulterior, Dustin Diamond, cunoscut pentru personajul „Screech” din „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru, scrie The Independent. Vestea a fost confirmată de managerul lui, care a precizat că actorul așteaptă rezultatelor medicale pentru a afla natura și locația bolii. De asemenea, Dustin Diamond ar urma să înceapă chimioterapie zilele următoare. 

“Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.

Actorul, personajul Samuel Screech Powers, a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, “Salvaţi de clopoţel”, care a avut patru sezoane şi un serial derivat - ‘spin-off’ - intitulat “Saved by the Bell: The College Years”.

Singurul membru al distribuției care nu a fost chemat la reuniune  - Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut.

După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri.

În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci. În 2009, actorul a publicat o biografie, “Behind the Bell”, în care i-a descris pe foştii lui colegi de platou într-o lumină nu prea plăcută. Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru. Diamond i-a mărturisit fostului său coleg de platou că această carte a fost scrisă de o altă persoană, care a strecurat în biografie zvonuri care au circulat la acea vreme pe seama lui, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel