Celebrități de succes care nu au terminat niciodată liceul. Nu te-ai fi așteptat la asta

Data actualizării: | Data publicării:
Katy Perry, sursa foto Instagram
Descriere foto: Katy Perry, sursa foto Instagram

Fie din cauza notelor slabe, a hărțuirii sau pur și simplu pentru a-și urma un vis, multe dintre vedetele noastre preferate de la Hollywood nu au terminat liceul. Deși educația este importantă, aceste celebrități demonstrează că a avea o diplomă nu determină întotdeauna succesul. 

Johnny Depp

S-ar putea să fiți surprins să aflați că acest actor celebru a renunțat de fapt la liceu pentru a urma o carieră muzicală.

Jim Carrey

Carrey a renunțat la liceu la vârsta de 15 ani, când familia sa a trecut prin vremuri grele. A lucrat ca om de serviciu împreună cu restul familiei sale pentru a ajuta la plata facturilor.

Cameron Diaz

După ce a primit un contract de modeling, Diaz a părăsit liceul Long Beach Polytechnic High School. La scurt timp după aceea, a debutat în "The Mask" alături de Jim Carrey.

Katy Perry

Prințesa pop a renumitului top a renunțat la Liceul Don Pueblos din Santa Barbara la vârsta de 15 ani pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață.

Tom Cruise

Inițial, Cruise a mers la școală în speranța de a deveni preot. Cu toate acestea, când s-a molipsit de microbul showbiz-ului, a renunțat la liceu și s-a mutat la New York pentru a-și continua cariera de actor.

Nicolas Cage

La vârsta de 16 ani, Cage a renunțat la Liceul Beverly Hills pentru a se dedica actoriei.

Eminem

Legenda rap-ului a picat de trei ori în clasa a noua înainte de a abandona liceul Lincoln la vârsta de 17 ani.

Robert Downey Jr.

Actorul din "Iron Man" și-a făcut debutul în cinematografie ca un copil-vedetă și, în cele din urmă, a renunțat la liceu la 16 ani. S-a mutat la New York pentru a-și continua cariera de actor.

Jay-Z

Crescând într-unul dintre proiectele din Brooklyn, rapperul a abandonat liceul și a început să se ocupe cu traficul de droguri.

Christina Aguilera

După ce a fost hărțuită neîncetat de copiii de la liceul din Pennsylvania, Aguilera a abandonat școala în clasa a noua și a fost educată acasă de mama sa.

Demi Moore

La vârsta de 16 ani, Moore a renunțat la liceu pentru a deveni actriță.

Drake

În mod similar, muzicianul canadian a renunțat la liceu pentru a juca în "Degrassi: The Next Generation", o dramă pentru adolescenți despre liceeni.

John Travolta

Travolta a renunțat la liceu și s-a mutat la Los Angeles pentru a deveni actor.

Robert De Niro

La fel ca mulți alții din domeniul său, De Niro a renunțat la școală la o vârstă fragedă pentru a urma o carieră de actor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel