Celebrități care și-au făcut tatuaje de cuplu. Cine se numără printre aceștia

Data publicării:
Alison Giorgana, unsplash
Descriere foto: Alison Giorgana, unsplash

Celebritățile nu sunt cunoscute pentru relațiile lor de durată, dar asta nu le-a împiedicat niciodată să își facă tatuaje de cuplu pentru a-și demonstra dragostea unul față de celelalt.

Iubirea este peste tot: muzică, literatură, teatru, cinematografie, pictură și… pe pielea vedetelor de peste ocean. Nu puține sunt celebritățile care au ales să își tatueze corpul în numele partenerului de viață. Iată câteva dintre ele:  

David și Victoria Beckham Pentru a 6-a aniversare a nunții, David și Victoria Beckham și-au făcut tatuaj de cuplu, în limba în ebraică. Victoria Beckham a scris:  „Eu sunt a iubitului meu și iubitul meu îmi aparține.”  Între timp, Victoria și-a șters tatuajul dedicat soțului ei. Pe atunci, presa internațională scria că Victoria a renunțat doar la tatuaj, nu și la dragostea pentru David, iar în ciuda speculațiilor care i-au vizat în ultimul timp, mariajul lor rămâne solid.

Katy Perry si Russel Brand Căsnicia lor a durat doar doi ani, însă cei doi au avut curajul să își facă tatuaje de cuplu pentru a-și celebra logodna. Tatuajele reprezentau un mesaj scris în limba sanscrită; „Lasă-te dus de val”. După divorț, cântărețul a mers in New York City pentru a-și scoate tatuajul.  Se pare că nici iubirea, nici tatuajele celor doi nu au fost permanente.

Chris Brown and Rihanna Cei doi și-au tatuat mai multe steluțe aproape de ceafă. Cu toate astea, dragostea celor doi nu a fost veșnică și au pus capăt relației.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea- Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru a-și demonstra dragostea unul față de celelalt, ceoi doi și-au făcut tatuaj de cuplu:„ Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit„ a fost mesajul pe care cei doi și l-au imprimat în piele, însă nu oricum.  O parte din frază și-a tatuat-o Virgil pe mână, iar cealaltă parte Adelinei. Așadar, mesajul poate fi înțeles în totalitate doar atunci când Adelina și Virgil sunt unul lângă celelalt.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf - Oana Zăvoranu trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alex Ashraf. Recent, cei doi și-au făcut primul tatuaj de cuplu: „Cursul iubirii adevărate nu ne va despărți niciodată”, a fost mesajul pe care și l-au tatuat cei doi îndrăgostiți pe antebraț.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel