Celebrități care și-au asigurat părți ale corpului: J-Lo își păzește posteriorul, Mariah Carey pune un preț uriaș pe picioarele sale, iar Julia Roberts are poliță pentru zâmbet

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Mai multe celebrități și-au făcut polițe de asigurare pentru anumite părți ale corpului.

Potrivit Daily Star, mai multe vedete și-au încheiat asigurări serioase pentru anumite părți ale corpului. 

Norma Ann Sykes, care a inspirat noua dramă Sky Funny Woman, și-a asigurat bustul de 105 cm pentru suma uriașă de 100.000 de lire sterline... aproape 1 milion de lire sterline în banii de astăzi.

Prezentată ca fiind copetiția britanică a lui Marilyn Monroe, povestea reală a frumoasei din anii 1950 din Blackpool seamănă cu cea a Barbarei Parker, interpretată de Gemma Arterton în serial.


Dar ea nu este singura celebritate care și-a pus un preț mare pe bunurile sale.

Vedete de la Hollywood, printre care Jennifer Lopez, Mariah Carey și chiar și Tom Jones, au părți din corp asigurate, se pare.


Decolteu


Cântăreața Madonna și-ar fi asigurat bustul generos pentru 1,2 milioane de lire sterline, în timp ce Sam Fox, o vedetă a anilor '80, și-a făcut câte o asigurare de 500.000 de lire sterline pentru fiecare fiecare.

Modelul Playboy Holly Madison a obținut o poliță de 600.000 de lire sterline pentru bustul ei. Dar cântăreața de muzică country Dolly Parton, faimoasă pentru pieptul ei 40DD, a dezmințit recent informațiile potrivit cărora ar fi fost asigurată pentru 480.000 de lire sterline.

 

Dinți

Zâmbetul ciudat al comediantului Ken Dodd era atât de valoros pentru numărul său, încât starul l-a asigurat odată pentru 4 milioane de lire sterline.

Dinții acoperiți de bretele ai vedetei Ugly Betty, America Ferrera, au fost asigurați de șefii televiziunii pentru aproximativ 5 milioane de lire sterline.


Zâmbet


Julia Roberts, vedeta din Pretty Woman, este faimoasă pentru zâmbetul ei, așa că nu este de mirare că și l-a asigurat pentru 20 de milioane de lire sterline.

Limba

Miley Cyrus și-a asigurat limba pentru 665.000 de lire sterline în urma prestației sale de la VMA 2013, în timp ce limba lui Gene Simmons, liderul trupei Kiss, valorează 500.000 de lire sterline.

Mâinile

Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, și-a asigurat mâinile pentru 1 milion de lire sterline, în timp ce Fernando Alonso, pilotul de Formula 1, și-ar fi asigurat degetele pentru 9 milioane de lire sterline.

Picioare


După ce a devenit imaginea campaniei Gillette "Legs Of A Goddess" (Picioarele unei zeițe), s-a raportat că picioarele cântăreței Mariah Carey au fost asigurate pentru 700 de milioane de lire sterline, dar mai recent pentru o sumă modestă de 35 de milioane de lire sterline.

Picioarele fotbalistului Cristiano Ronaldo au fost asigurate cândva pentru 90 de milioane de lire sterline, în timp ce picioarele modelului Heidi Klum sunt asigurate pentru 1,4 milioane de lire sterline. Vedeta spune că a primit mai puțin pentru piciorul stâng pentru că are o mică cicatrice.


Talie

În anii 1940, vedeta de cinema Bette Davis și-a asigurat talia de viespe pentru 28.000 de dolari - în caz că aceasta se mărea. Asta echivalează cu 390.000 de lire sterline la prețurile de astăzi.

Posterior

Cântăreața Kylie Minogue, faimoasă pentru faptul că și-a asigurat fesele pentru 3 milioane de lire sterline, dar colega sa, Jennifer Lopez, a dezaprobat recent informațiile conform cărora fundul ei ar fi fost asigurat până la 227 de milioane de lire sterline.

Picioare

Fotbalistul Gareth Bale a dezvăluit cândva că piciorul său stâng de aur era asigurat, un expert de la William Hill estimând că acesta ar fi putut fi evaluat la 100 de milioane de lire sterline.

Mustață

Merv Hughes, jucătorul de cricket australian, a obținut odată o poliță de 370.000 de lire sterline pentru mustața sa.

Vocea

Cântărețul Bruce Springsteen, născut în SUA, și-a asigurat vocea pentru aproximativ 3 milioane de lire sterline.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel