Celebrități care au rămas în relații de prietenie, după ce au împărțit același bărbat

Data actualizării: | Data publicării:
Taylor Swift, instagram
Descriere foto: Taylor Swift, instagram

Unele vedete de la Hollywood au demonstrat că prietenia este mai presus decât relațiile amoroase.

Iată celebritățile care au rămas prietene, deși au fost împreună cu același bărbat:

Jennifer Aniston și Courteney Cox - Cele două vedete au împărtășit un interes amoros pentru Adam Duritz. Aniston și Cox s-au întâlnit amândouă cu Adam Duritz, solistul Counting Crows, în anii '90. Aniston și muzicianul s-au întâlnit în 1995, iar apoi el și Cox s-au întâlnit în 1997, potrivit PopSugar.

Gigi Hadid și Taylor Swift -   Taylor Swift a avut o relație cu starul Joe Jonas, dar asta nu a încurcat-o pe Gigi Hadid să încerce și ea același lucru. Taylor nu a fost afectată  ba din contră, relația dintre cele două a rămas foarte strânsă.

Cameron Diaz și Kate Hudson-  Cele două actrițe s-au iubit cu sportivul american Alex Rodriguez, actualul logodnic al lui Jennifer Lopez. Speculațile spun însă că relația lui Cameron cu Alex a fost o răzbunare a actriței pentru relația lui Kate cu fostul său iubit. În ciuda bârfelor, acestea au rămas prietene.

Jennifer Lopez și Cameron Diaz -Cele două vedete s-au întâlnit cu celebrul cântăreț P. Diddy. Jennifer Lopez a a avut o relație cu acesta din 1999 până în 2001. Ulterior, cântărețul american a avut o relație mai lungă cu blonda Cameron Diaz, în perioada 2008 - 2012. Cele două vedete au lucrat împreună la producția What to Expect When You're Expecting (2012) și au rămas în relații de prietenie.

Selena Gomez și Miley Cyrus - Nick Jonas s-a despărțit de Miley Cyrus în 2007.  Ulterior, în 2008, acesta a avut o relația de câteva luni cu Selena Gomez. Acest lucru a făcut ca fanii celor două frumoase cântărețe să întrebe dacă vedetele se află într-o relație tensionată.  Selena a clarificat însă acest aspect în 2016 pentru revista W: „Nu am fost niciodată rivale. Am plăcut amândouă același bărbat, dar când aveam 16 ani”, a povestit aceasta.

 


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel