Celebritățile care au trecut prin scandaluri de infidelitate. Cele mai controversate triunghiuri amoroase

 TODAY, captură youtube.com
Descriere foto: TODAY, captură youtube.com

Când vine vorba de înșelat, vedetele nu se comportă diferit față de oamenii de rând. Sunt cupluri celebre care și-au spus adio după o singură infidelitate, dar și cupluri care și-au iertat de mai multe ori trădările și au luat-o de la capăt.

Realitatea ne arată că cele mai cunoscute și apreciate cupluri de celebrități au fost implicate în scandaluri de infidelitate, unele alegând să vorbească deschis despre asta, pentru altele însemnând chiar sfârșitul relației. 

Iată care sunt cuplurile celebre care au ajuns la scandal din cauza infidelității:

Demi Moore și Ashton Kutcher - Demi Moore și Ashton Kutcher au fost un cuplu extrem de îndrăgit. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, iar în 2011 au decis să se despartă, divorțând un an mai târziu. În 2015, actorul Scott Eastwood a dezvăluit că Ashton Kutcher a înșelat-o pe Demi Moore cu iubita lui de la vremea respectivă, cât timp Ashton încă era căsătorit cu Demi.

Brad Pitt și Jennifer Aniston - Deși unii încă mai suspină după cuplul Brad Pitt și Angelina Jolie, nu ar trebui să o uităm pe Jennifer Aniston. Brad și Jennifer au fost căsătoriți între 2000 și 2005. După ce au divorțat, au existat zvonuri potrivit cărora Brad Pitt ar fi început relația cu Angelina Jolie cât timp era căsătorit cu Jennifer, când filmau pentru pelicula Mr & Mrs Smith din 2004. 

Jay-z și Beyoncé - Chiar dacă Beyoncé nu a vorbit despre asta, albumul artistei din 2016, Lemonade, spune mai multe decât și-ar fi putut dori. În acel album, artista vorbește despre infidelitatea soțului ei în versurile pieselor. În 2017, într-un interviu pentru The New York Times, rapper-ul a recunoscut că și-a înșelat soția, iar ceea ce i-a ajutat a fost terapia de cuplu și muzica. 

Prințesa Diana și Prințul Charles - Prințul Charles a înșelat-o pe Prințesa Diana cu Camilla Parkes Bowles, actuala lui soție, pe tot parcursul căsniciei. Ba mai mult decât atât, el i-ar fi dăruit Camillei o brățară personalizată cu două săptămâni înainte de a se căsători cu Prințesa Diana, în 1981. În 1994 Prințul Charles a recunoscut relația cu Camilla , iar doi ani mai târziu, el și Diana au divorțat.

Alin Oprea (Talisman)  și Larisa -  Motivul despărțirii se pare că ar fi fost infidelitatea fostului component al trupei Talisman. Alin Oprea și-ar fi înșelat soția, iar acest lucru l-ar fi costat extrem de scump… divorțul. Presa a vehiculat că artistul ar fi avut o relație interzisă cu soția unui renumit afacerist din Cluj. Cu toate astea, Alin Oprea a susținut că și fosta lui soție, Larisa, l-ar fi înșelat cu nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de sport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 oct 2020, 15:16 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience