Celebrități care au avut probleme cu drogurile și alcoolul. Cine se numără printre ele

Multe celebrităţi cunoscute la nivel internaţional au recunoscut că și-au încecat amarul în alcool, dar, mai grav, în droguri. 

Din exterior, celebritatea pare perfectă, dar nu e totul roz. Multe staruri au avut de suferit din cauza faimei. Viaţa personală le e expusă întotdeauna, sunt urmăriţi la orice pas de paparazzi, nu se mai pot baza întotdeauna pe discreţia apropiaţilor. Multe vedete au admis că au consumat alcool, dar şi droguri. 

Iată câteva celebrități care s-au confruntat cu aceste probleme:

Demi Lovato -  a consumat pentru prima dată cocaină la vârsta de 17 ani. Pe măsură ce cariera ei a prins amploare, la fel și problemele ei cu drogurile și alcoolul. În 2010, a căutat mai întâi tratament pentru dependență, împreună cu probleme de sănătate mintală, inclusiv tulburări bipolare și alimentare. 

Bradley Cooper - A fost nominalizat la mai multe premii Oscar, dar actorul a trecut prin momente grele în drumul său spre succes. El spune că a făcut abuz ani la rând de consumul de drogurilor și alcoolului care, la un moment dat, au fost pe punctul de a-i distruge viața. În 2004, la vârsta de 29 de ani, a luat decizia de a se opri. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. How’s your week so far?! ???????? #BradleyCooper

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

Pink - Nici cântăreaţa nu a fost uşă de biserică și a vrut să încerce substanţele interzise. Cântăreaţa a luat chiar şi o supradoză în 1995. Se pare că ea consuma absolut orice drog, de la ecstasy la metamfetamina. Şi mai grav este că în 2010, buna ei prietenă s-a stins din viaţă din cauza unei supradoze. Mamă şi soţie, cântăreaţa susţine că nu s-a mai apropiat de droguri în ultima vreme.

Eminem - Artistul a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze şi doar intervenţia rapidă a medicilor l-a salvat la timp: "Oamenii au încercat să-mi spună că am o problemă. Atunci spuneam: Dă persoana asta afară. Nu îmi vine să cred că mi-a zis aşa ceva. Nu ştie nimic despre viaţa mea...Te lupţi cu întrebarea dacă ai sau nu o problemă. Poţi să o controlezi sau nu? Iar eu chiar am crezut că pot să o controlez. Dacă ajungeam cu 2 ore mai târziu la spital, muream. Organele mele cedau. Ficatul meu, rinichii, totul...Nu credeau că o sa supravieţuiesc. Era să mor"" , a spus Eminem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You're going to want to tune into @bet tonight. #HipHopAwards 8pm ET

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Angelina Jolie - Actrița a recunoscut că a încercat toate tipurile de droguri: „Am încercat absolut orice tip de drog care există”, este declaraţia Angelinei din biografia scrisă de Rhona Mercer. Angelina Jolie a avut la începutul carierei numeroase probleme cu drogurile, depresia şi anorexia. Absenţa tatălui său, hărţuirile şi jignirile colegilor de la şcoală, problemele de sănătate: toate acestea au dus la declinul actriţei care, în adolescenţă, a devenit dependentă de droguri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 years ago ???? . . . #angelinajolie #bradpitt #johnydepp #oscar #kyliejenner #usa #vote2020

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Britney Spears- Artista a consumat droguri din adolescenţă. Britney Spears s-a apucat de băut la 13 ani, după ce a intrat în faimosul Mickey Mouse Club. Un an mai târziu, după ce a terminat cu această emisiune, artista s-a întors în oraşul natal, Kentwood. Se ştie că la 15 ani, artista a plecat la Los Angeles pentru a înregistra primul sau album şi tot atunci a făcut cunoştinţă cu drogurile. Mama cântăreţei a povestit că, la doar 16 ani, Britney a adus la bordul unui avion privat cocaină şi canabis. Au urmat apoi ani dificili pentru cântăreaţă: divorţul de Kevin Federline, lupta pentru custodia copiilor şi două internări la psihiatrie. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 noi 2020, 21:39 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience