Celebra actriţă şi prezentatoare americană Whoopi Goldberg, testată pozitiv cu COVID-19

Data publicării:
Whoopi Goldberg, foto Facebook
Descriere foto: Whoopi Goldberg, foto Facebook

Actriţa, comedianta şi prezentatoarea americană Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv la COVID-19 şi prezintă simptome uşoare.

Este ceea ce a anunţat luni Joy Behar, colegul de platou cu Whoopi la emisiunea "The View".

"De ce sunt eu, în locul lui Whoopi?", a întrebat Behar. "Whoopi, din păcate, a fost testată pozitiv în perioada de vacanţă şi se va întoarce, probabil, săptămâna viitoare", a adăugat el.

Actriţa, în vârstă de 66 de ani şi care a fost vaccinată şi cu cea ce-a treia doză, prezintă simptome "foarte uşoare".

Whoopi Goldberg a avut roluri memorabile în drama romantică "Ghost" din 1990, cu Demi Moore şi Patrick Swayze ca protagonişti, şi mai ales în comediile "Sister Act" şi "Sister Act 2", notează Agerpres. 

Potrivit publicaţiei The Daily Wire, un alt membru al programului "The View", Sunny Hoster, a fost testat pozitiv la noul coronavirus înainte de Crăciun, fapt ce l-a obligat să se izoleze în perioada Sărbătorilor şi să menţină relaţii online cu familia.

Ana Navarro, prezentatoare invitată a programului, a comentat de asemenea că tatăl ei s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit publicaţiei The Hill, o altă amfitrioană a programului, Sara Haine, a povestit că atât ea cât şi cei doi fii ai săi au fost nevoiţi să stea în carantină, după ce soţul ei a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

SUA se confruntă cu o recrudescenţă a cazurilor asociate Omicron, deşi autorităţile sanitare au subliniat că noua variantă este mai puţin severă decât Delta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience