Cele trei zodii care vor deveni părinți în 2021. Lidia Fecioru: „Au scris în stele că vor fi super mame”

Data publicării:
Trei zodii vor deveni părinți în 2021. Foto Unsplash/ Autor Kelly Sikkema
Descriere foto: Trei zodii vor deveni părinți în 2021. Foto Unsplash/ Autor Kelly Sikkema

Trei zodii își măresc familiile anul acesta. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că astrele sunt de partea acestor trei semne zodiacale în 2021, dacă își doresc să devină părinți.  

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre cele trei zodii care vor deveni părinți.

Rac


„Este un semn de apă și femeile simt instinctul matern înainte de a rămâne însărcinate. Își doresc mult și instinctul matern se declanșează mai repede. Saturn și Jupiter le aduc norocul și șansa pentru a concepe un copil. Are o legătură cu viața sexuală, aceste planete potențează viața sexuală. Neptun în Pești aduce semne bune privind fertilitate. Uranus aduce vești bune pentru schimbarea anumitor obiceiuri”, a spus Lidia Fecioru, la Atena 3. 

 

Balanță


„Femeile născute în această zodie au scris în stele că vor fi super mame în 2021. Chiar dacă Pluto continuă să agite Balanțele din punct de vedere psihic, sunt cele mai norocoase zodii și vor fi influențate să își dorească și să își asume să devină părinți”, a completat bioenergoterapeuta.

 

Capricorn


„Planeta Pluto îi încurajează pe Capricorni care sunt semne de pământ. Este influențat de Uranul, planeta evenimentelor neașteptate. Nu se așteaptă, dar va veni”, a avertizat  Lidia Fecioru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel