Cele TREI ZODII care se vor lăuda cu o viață mai bună în februarie

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash

Horoscop. Aspectele lunii februarie sunt benefice pentru unii dintre noi. 

Prima lună a anului a fost una de acomodare pentru noi toți. Acum, de la februarie, avem alte așteptări. Și oarecum, astrele vor fi de partea noastră. Mai ales pentru anumite zodii care vor fi susținute din plin. Toate tranzitele și aspectele importante se vor simți în viața unor nativi. Dar atenție! În februarie, astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta - cel puţin în primele două săptămâni - pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto. 

Mercur - gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar e nicio problemă.

Venus - care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! Minunată! Extraordinară! Şi dacă nu se întâmplă şi ceva bun în viaţa voastră în februarie, e doar vina voastră. Dar cu atât de multe planete în casa I la voi, nu aveţi cum să staţi degeaba. Faceţi sport, schimbaţi-vă garderoba, învăţaţi ceva, ieşiţi în faţă. Trebuie să fiţi foarte curajoşi, foarte întreprinzători.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel