Cele ȘASE zodii cu o lună august de neuitat

Sursa foto: unsplash, autor Nadi Whatisdelirium
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nadi Whatisdelirium

Luna august stă, în primul rând, sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord în Taur. În al doilea rând, trecerea lui Marte în Gemeni va face ca august să devină o lună de neuitat pentru câteva zodii. Ce vești aduce astrologul Daniela Simulescu? 

Evenimentele astrologice ale lunii august fac ca șase zodii să privească august 2022 ca fiind o lună memorabilă. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Intrarea lui Marte în Gemeni îți va aduce mai mult decât credeai. Poate vei dori mai multe locuri de muncă, mai mulți parteneri în același timp. Ideea este de a testa, de a vedea exact ce anume ți se potrivește cel mai bine și până la urmă, poate că acesta este momentul pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Marte este guvernatorul tău, îți aduce o mare nevoie de a schimba ceva când trece în Gemeni. Energia Gemenilor care va apărea în a doua jumătate a lunii îți va aduce schimbare, explorare, curiozitate și o energie diferită. Este o perioadă nemaipomenită pentru reconversie profesională, însă până atunci vei simți nevoia de a testa diverse idei. Cu Mercur și Soarele în Fecioară s-ar putea să simți nevoia de a munci pe bune, să găsești energia și resursele de a pune ideile în practică. În schimb, cu Venus în Leu, s-ar putea să îți dai seama că alergi după năluci. Deși aparent dragostea ți se va părea minunată, în august îți vei dori mai mult exact de acolo de unde nu se poate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Banii și familia vor rămâne în mintea voastră ca fiind cuvinte-cheie ale lunii august. Faptul că Venus intră în Leu, vă face mai prezenți în viața familiei unde trebuie să încercați să vă implicați chiar dacă nu vă doriți. În același timp, chiar dacă voi s-ar putea să ezitați, veți fi puși în fața faptului de a vi se cere ajutorul, așa că vreți sau nu vreți, veți pune umărul la treabă pentru cei apropiați vouă. Marte va intra în Gemeni în casa a 2-a, banii se vor duce mai repede decât v-ați fi așteptat voi. Însă acest lucru s-ar putea să vă facă mai creativi decât credeți că puteți fi. Așa că vă veți pune la lucru inventivitatea și veți încerca să vedeți cum să faceți bani, veți avea o preocupare permanentă până în primăvara anului viitor în această direcție. Să nu așteptați ca lucrurile să fie sigure, să găsiți acea soluție ideală, să se decidă ceva cap-coadă așa cum vă place vouă. Creați soluții pe loc, adaptați-vă dn mers.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

August va rămâne în memoria voastră ca o lună a extremelor, la început haotică, mai apoi în lumina reflectoarelor. Mercur, guvernatorul vostru, are mai multe schimbări, așadar luna august e plină de evenimente. S-ar putea să nu găsiți „i”-ul pe care să puneți punctul. „Este un soi de uragan în august pentru voi”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Dacă din exterior totul vi se pare ok, dacă nu par a fi nicăieri probleme majore, vă simțiți cumva zdruncinați serios. În plus, începutul și finalul lunii vă vor găsi în stări complet diferite. Dacă la începutul lui august veți fi stresați, anxioși și temători, la finalul lui august, vă va caracteriza exact opusul. O să fiți conduși de furie, dar și de curaj, deoarece Marte intră în semnul vostru.  Intrarea lui Marte în Gemeni s-ar putea să vă facă extrem de vizibili în fața celorlalți cărora veți dori să le arătați de ce anume sunteți în stare. Evenimentele care se vor declanșa după 20 august 2022 vor continua până în martie 2023. Aspectele care încep în august, așadar, nu prea vă lasă să vă liniștiți. Când credeți că v-ați așezat, că vă puteți vedea de ale voastre, chiar atunci se mai întâmplă ceva. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 aug 2022, 20:53 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience