Cele mai visătoare semne zodiacale. Se pierd rapid în propriile gânduri

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Este ușor să te pierzi în propriile gânduri. Te poți gândi la următoarea vacanță, la cum să gâștigi mai mulți bani sau chiar la casa visurilor tale. Cu cât mintea te duce mai mult spre aceste dimensiuni, cu atât mai mult înseamnă că nu ești atent la lumea reală. S-ar putea, într-adevăr, să te simți puțin dus de val uneori, dar horoscopul tău poate explica și de ce ești blocat în propriile gânduri. 

 

Balanță

Dacă Balanța ar putea trăi în propria lor bulă de liniște pentru totdeauna, ar face-o. Ele se gândesc adesea la unirea oamenilor și la aducerea armoniei în fiecare aspect al vieții lor.

"Visarea cu ochii deschiși ajută Balanța să evite confruntările sau orice formă de conflict", spune Tara Bennet, astrolog și coach spiritual. Ele preferă să evadeze într-o lume fantastică, decât să se confrunte cu o situație dificilă.

"Fiind sufletele romantice, Balanțele creează în mintea lor scenarii frumoase și idealiste, visând adesea la acel echilibru perfect", adaugă Raquel Rodriguez, astrolog.

Gemeni

Gemenii sunt fluturii sociabili și extrovertiți ai zodiacului, așa că nu suportă să se plictisească. Dacă se află la un eveniment și nimic nu îi entuziasmează, se vor pierde cu ușurință în propria lor lume.

De asemenea, acest semn energic sare mereu de la o conversație, la alta. "Sunt mereu pierduți în gânduri și idei", spune Rodriguez.

Visele lor, pe care le proiectează mereu cu ochii deschiși, pot fi la fel de pline de viață ca și viața lor socială, așa că trebuie să fie un adevărat spectacol în capul lor.

Rac

Grijuliu și precaut, Racul vrea ca toată lumea să se simtă apreciată, inclusiv el însuși. Au tendința de a se pierde în amintiri care le amintesc de vremuri fericite.

"Tânjesc după o viață perfectă, înconjurată de oameni care îi adoră și lipsită de probleme, așa că petrec mult timp gândindu-se și reluând situații în minte", spune Bennet.

Dacă nu se transportă înapoi la cele mai bune momente, atunci visează cu ochii deschiși la evenimente viitoare, care speră să devină realitate.

Vărsător

Vărsătorul inovator se gândește constant la viitor. De asemenea, sunt destul de introvertiți, așa că sunt adesea singuri, explorându-și gândurile.

Bennet îi descrie ca fiind intelectuali. "Își petrec mult timp în propria lor minte și pot evoca cele mai elaborate vise cu ochii deschiși", spune ea.

Aceste semne de aer au, de asemenea, o latură umanitară uriașă. Dacă nu se gândesc la idei pentru viitor, atunci poți paria că evocă modalități de a-i ajuta pe alții.

Săgetător

Fiind aventurierii zodiacului, Săgetătorii se gândesc mereu la următoarea lor călătorie. Spiritul lor liber este de neegalat, iar din când în când se pot deconecta atunci când sunt entuziasmați de o nouă oportunitate.

"Aceste suflete optimiste petrec ore întregi imaginându-și aventuri viitoare incitante, planificându-și următoarea mare călătorie sau imaginându-și căutări intelectuale", spune Rodriquez.

Aceste semne de foc au o mare dragoste pentru explorare și cunoaștere. Felul lor de a călători evocă vise expansive care îi transportă dintr-un loc în altul.

Pești

Peștii sunt cu ușurință cei mai mari visători din zodiac. "Natura lor creativă și imaginativă îi poartă în călătorii în propria minte, construind narațiuni vii și peisaje de vis care pot face chiar și un moment banal să pară magic", spune Rodriguez.

Cu Neptun, planeta creativității și a iluziei, ca guvernator, aceștia sunt obligați să se piardă în propriile gânduri, iar Bennet notează că sunt maeștri în a-și crea propria realitate.

Nu fiți prea surprinși dacă au o privire îndepărtată pe față sau dacă nu prea știu ce se întâmplă în jurul lor, potrivit Bestlife



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel