Cele mai seducătoare semne zodiacale, potrivit astrologiei. Oamenii devin dependenți de ele

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Rowan Kyle
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Rowan Kyle

Fiecare semn zodiacal din astrologie are propriul set de puncte forte și puncte slabe care îl diferențiază de celelalte. În timp ce unele semne zodiacale sunt cunoscute pentru inteligența lor, iar altele pentru empatia lor de neegalat, există altele care sunt, fără îndoială, cele mai seducătoare semne zodiacale. 

Cele mai seducătoare semne zodiacale în astrologie

1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt persoane foarte senzuale și știu cum să își folosească toate simțurile pentru a mulțumi. Ei ating, folosesc uleiuri esențiale, gătesc mâncăruri delicioase și, în general, fac pe oricine cu care sunt să se simtă răsfățat și îngrijit.

O seducătoare care este un Taur este adesea frumoasă, înțeleaptă și pământeană. Acest tip de seducătoare nu se fixează pe ceea ce gândește partenerul ei despre relație.

Dacă acesta nu înțelege ce lucru bun au, atunci Taurul nu va încerca să îl convingă.

2. Leu (23 iulie - 22 august)

Cu surplusul lor de încredere în sine, energie sexuală și farmec, nu este surprinzător că oamenii gravitează în jurul Leilor.Leii știu ce să spună pentru a seduce pe cineva și își folosesc abilitățile pentru a descoperi ce se află în centrul ființei cuiva și pentru a afla ce își dorește cu adevărat. Leii oferă cele mai perfecte și mai bine gândite cadouri. Atunci când cineva pare să știe exact ce să-ți ofere, este foarte atrăgător. Atunci când o Seducătoare carismatică a pus ochii pe tine, te simți elevat și special. Seducătoarea carismatică este sofisticată și niciodată grosolană sau indiscretă.

3. Balanță (22 septembrie - 23 octombrie)

Balanțele sunt fermecătoare, deștepte și știu cum să creeze atmosfera potrivită. Metoda lor de seducție este de a îndepărta orice atenție de la ei înșiși și de a o concentra asupra obiectului intenției lor. Ei înțeleg în sinea lor că ai fost rănit și sunt capabili să se adapteze pentru a fi ceea ce ai nevoie să fie.

Nu este vorba că își pun o persoană falsă, ci că își arată o latură a lor care se potrivește mai bine cu ținta lor. Seducătoarea Cameleon urăște conflictul și nu se va certa, nu se va lupta și nu se va plânge. Sunt atât de ușor de înconjurat încât oamenii devin dependenți de ele.

4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte pricepuți în a-și folosi corpul pentru a seduce, iar Sirena Seducătoare este o fată rea cu o inimă pasională.

Ea este fierbinte, feroce, iar sexualitatea ei este intensă. Ea poate fi primară, crudă și nu se va feri de propriile dorințe. Își păstrează o mare parte din personalitate, dar asta o face și mai interesantă.


Seducătoarea Sirenă este o maestră a manipulării și este foarte intuitivă - știe de ce are nevoie ținta ei chiar dacă ei nu știu. Ea are o energie seducătoare care este mereu prezentă, chiar dacă tot ce face este să citească o carte sau să privească apusul de soare.

5. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este o seducătoare surprinzătoare, o combinație între cineva în care poți avea încredere cu viața ta și cineva care te va uimi cu latura sa jucăușă și experimentală.

Ea se prezintă ca o persoană foarte respectabilă și care respectă toate regulile în timpul zilei, dar noaptea, își dă jos ochelarii, își lasă părul jos și se dezlănțuie.

Seducătoarea surprinzătoare este foarte atrăgătoare, mai ales că te lasă mereu să ghicești.

Citește și: Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel