Cele mai plângăcioase semne zodiacale. Se supără din orice

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tom Pumford
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tom Pumford

Nu toată lumea este practică și stabilă. Unii oameni fie iubesc drama, fie plâng în mod natural ca niște copii din orice cauză. Pentru a vă lămuri, iată câteva semne zodiacale despre care se știe că sunt foarte plângăcioși. 

Berbec

Acestui semn zodiacal îi place să aibă totul sub control, iar când nimic nu le iese cum vor ei, sigur fac o scenă. Plâng ca un bebeluș până când se face cum vor ei. Sunt foarte încăpățânați și nu pot fi manipulați de toți.

Gemeni

Pur și simplu nu-și pot accepta greșelile, iar personalitatea lor duală nu ajută la această atitudine. Au tendința de a se comporta ca niște nebuni. Adoră autocompătimirea și toată acea dramă de plâns care urmează. Gemenii sunt căutători de atenție, așa că acesta este unul dintre scopurile lor și odată ce acest scop este rezolvat, au atenția ta, se liniștesc și te închid ca și cum ar fi un comutator pe telecomandă.

Fecioară

Ei critică fiecare suflet pe care îl cunosc într-un fel sau altul. Pot fi acei copii furioși care se plâng și se plâng, dacă se află în acea zonă. Le place atenția, dar au un obicei oribil de a te vorbi de sus. Sunt capabili să te înece în lacrimile lor.

Balanță

Balanțele joacă foarte bine jocul milei.  Balanțele vor urla ca niște copii dacă lucrurile nu merg așa cum vor ele. Uneori, pot fi, de asemenea, pasiv agresivi și sunt excelenți în a crea drame dacă nu ești de acord cu ei. Capcana este că lacrimile lor sunt uneori din bunătate.

Pești

Par liniștiți și parcă le place distanța, dar adevărul este că urăsc să fie singuri. Nu vor reacționa instantaneu dacă sunt lăsați pe dinafară dintr-un plan, dar mai târziu s-ar putea să îi vedeți plângând.. Nu este pentru a atrage atenția, pentru că așa sunt construiți. Lăsați-i în pace pentru a evita orice conflict. 

 

Zodiile și CURAJUL. Cum se comportă în fața FRICII

1. Berbec

Berbecii au curajul de a merge acolo unde nimeni nu a mai mers până acum. Ei chiar fac ceea ce le este frică, doar pentru emoția aceasta. Natura lor competitivă îi face să fie aventuroși și le place să iasă din zona de confort. Cu cât ceva este mai riscant, cu atât este mai incitant pentru ei.

2. Leu

Chestia cu Leii, este că ei știu că dacă nu-ți învingi frica, nu vei avea niciodată succes. Ei își urmează obiectivele, indiferent cât de înfricoșător ar putea părea. Leii vor face orice pentru a-și urma visele și ambițiile. 

3. Scorpion

Scorpionii reprezintă cu siguranță - neînfricare. Ei sunt unul dintre cele mai inteligente semne, așa că pot cântări argumentele pro și contra și își asumă riscuri calculate. 

 

4. Săgetător

Principalul punct forte al Săgetătorului este pozitivitatea lor. Își doresc întotdeauna să fie fericiți. Și le place să fie fericiți. Așa că, chiar și atunci când frica încearcă să se strecoare, ei o ignoră pentru că le va strica bucuria. Atunci curajul lor învinge frica din viața lor. Ei știu, de asemenea, că experiențele contează. Așa că, dacă încerci să trăiești o viață fără riscuri, nu vei ajunge nicăieri.

5. Vărsător

Vărsătorii iau atitudine pentru ceea ce simt că este greșit. Vor lupta cu siguranță împotriva ei, indiferent cât de rea este provocarea. De asemenea, ei își urmează visele, indiferent cât de ciudate ar putea părea. Sunt cu siguranță curajoși în momentele potrivite.

Citește continuarea AICI

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel