Cele mai ostile semne zodiacale. Sunt posesive și răutăcioase

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Julien L
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Julien L

Probabil că știți pe cineva care absoarbe toată energia bună din încăpere. Probabil că sunt mai agresivi decât majoritatea și vor recurge la strigăte și comportament negativ dacă nu obțin ceea ce vor. Iar dacă se întâmplă să își îndrepte furia spre tine, cel mai bine este să fugi în direcția opusă. Sunt cel puțin intimidanți. Să fie oare semnul lor zodiacal motivul pentru care aceste persoane sunt mai combative? Continuă să citești pentru a afla care este cel mai ostil semn zodiacal, de la ușor neprietenos la mereu antagonist.

Fecioară

Fecioarele sunt destul de calme în majoritatea timpului. Dar Tara Bennet, astrolog și coach spiritual la Mediumchat, spune să se țină cont de faptul că "sunt agresiv de critici față de ceilalți, iar când lucrurile nu merg conform planului, atmosfera va fi pozitiv răcoroasă".

Ei tânjesc după perfecțiune, nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru toți ceilalți din viața lor, Când nu pot atinge acest lucru, latura lor neprietenoasă iese la iveală.

Vărsător

Vărsătorii au un puternic simț al dreptății și caută mereu modalități de a crea schimbări pozitive în lume. Rămân fideli convingerilor lor și nu le pasă dacă stau singuri. "Această dedicare de nezdruncinat față de idealurile lor îi poate face să pară încăpățânați sau intransigenți, dând impresia de ostilitate atunci când ideile lor sunt contestate", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.

Fiind un semn de aer, Vărsătorul este destul de intelectual și comunicativ. Le place să se angajeze în conversații și dezbateri stimulante, dar pot părea certăreți în focul momentului.

Gemeni

Gemenii sunt reprezentați de gemeni, iar această dualitate este cea care îi face imprevizibili. "Pot fi prietenoși într-un minut și ostili în următorul", spune Bennet.

Sunt vorbitori rapizi, așa că au nevoie să se afle în situații în care această energie se potrivește. Dacă sunt plictisiți sau sub-stimulați, pot să se răzbune neintenționat. Bennet remarcă faptul că temperamentul lor este de scurtă durată, dar ostilitatea lor se poate prelungi atunci când se simt pasionați de ceva.

Capricorn

Capricornii sunt lideri înnăscuți, cu o abordare fără menajamente a vieții. Personalitatea lor este influențată de Saturn, planeta disciplinei și a structurii, așa că nu au timp pentru persoanele care nu iau lucrurile în serios așa cum o fac ei. "Sunt cunoscuți pentru etica lor de muncă puternică, pentru concentrarea lor de nezdruncinat și pentru dedicarea față de obiectivele lor", spune Clare. "Acest lucru îi poate face să pară uneori puțin distanți sau distanți, deoarece sunt adesea absorbiți de propriile căutări."

Sunt indivizi foarte determinați și au standarde înalte pentru ei înșiși. În cele din urmă, vibrația lor este mai mult respingătoare - mai ales dacă te străduiești să ții pasul cu ritmul lor.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru că sunt niște spirite înflăcărate. Spre deosebire de alte semne, ei trăiesc pentru confruntare și sunt întotdeauna gata să atace cu toată viteza înainte pentru ceea ce își doresc.

Sunt mereu cu ochii pe premiu și nu acceptă cu grație să piardă. "Sunt agresivi din fire și înțeleg că vor exista victime în drumul lor spre succes", spune Bennet.

Ca berbeci cu capul înfierbântat, cărora le lipsește un filtru, nu este de mirare că Berbecii sunt probabil mai ostili decât cei din jurul lor.

Scorpion

Scorpionul este guvernat atât de Marte, cât și de Pluton, două planete intense care emană putere și transformare. "Este ca și cum ai avea o doză dublă de energie înflăcărată care îi poate face pe Scorpioni să fie asertivi și neînfricați în urmărirea a ceea ce își doresc", spune Clare. Sunt, de asemenea, semne de apă sensibile, iar această combinație periculoasă este cea care îi face să fie cel mai ostil semn zodiacal. Acești oameni nu se deschid la fel de ușor ca alți oameni, dar sunt de fapt destul de emoționali, mai ales dacă îi cunoști suficient de bine. Iar dacă simt că le este atacat caracterul în vreun fel, se vor gândi la moduri în care se pot răzbuna.

Sentimentele lor pot deveni foarte puternice foarte repede. "Pot experimenta valuri intense de pasiune, gelozie și posesivitate, ceea ce ar putea duce la izbucniri ocazionale sau la manifestări de ostilitate", spune Clare, potrivit bestlife.com 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel