Cele mai norocoase date pentru fiecare semn zodiacal în acest an, conform numerologiei

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Poate că anul trecut a fost plin de tragedii, dar noul an 2022 este încărcat de multe așteptări. Cu toții, ca ființe umane, sperăm să se întâmple miracole și ne dorim să avem cel puțin o zi în care lucrurile să se așeze la locul lor și viața să își schimbe cursul, luând un traseu mai fericit. Așadar, iată o listă cu cele mai norocoase date pentru fiecare semn zodiacal, în acest an, conform numerologiei.

Numerologia, atunci când devine numitor, vedem că numărul 6 (suma de 2022) vine în lumina reflectoarelor. Numărul 6 reprezintă cea mai activă dintre cele mai influente așa numite planete exterioare (Venus). Astfel, dragostea, prosperitatea și norocul pur este o priveliște inevitabilă. Oamenii vor primi o a doua șansă în relațiile lor. Numărul 2 este văzut pe scară largă și reprezintă Luna.

Deci, o sugestie de a avea control asupra emoțiilor este o necesitate, care va fi răsplătită cu un mare randament.  Numerologia sugerează date speciale norocoase și de bun augur pentru toate zodiile diferite.

 

Berbec

Berbecii sunt semne de foc, sunt întotdeauna pasionați și un lider încrezător. Conform numerologiei, data de 3 iulie 2022 va fi cea mai norocoasă.

 

Taur

Persoanele Taur își doresc întotdeauna să realizeze lucruri mărețe care să le ofere faimă. Pentru a anunța ceva mare 5 februarie 2022 va fi cea mai norocoasă dată pentru ei.

 

Gemeni

Gemenii sunt persoane foarte flexibile prin natura lor. Acest an le va aduce multă bucurie, iar 15 ianuarie 2022 este cea mai norocoasă dată pentru toți aceștia.

 

Rac

Racul este foarte intuitiv dintre toate zodiile. Ei ar trebui să se facă foarte puternici în acest an, deoarece energia lunii îi va afecta. Cea mai norocoasă dată pentru ei este 30 august 2022.

 

Leu

Leii sunt cei mai miloși oameni. Data norocoasă pentru ei este 6 noiembrie 2022.

 

Fecioară

Fecioarele sunt persoane umile, practice și amabile. 28 iunie 2022 este cea mai norocoasă zi pentru Fecioară.

 

Balanță

Balanțele sunt cei mai fericiți și mai norocoși oameni. Ei cred în armonie și pace. Ziua norocoasă pentru Balanță este 8 mai 2022.

 

Scorpion

Scorpionii au personalități exigente și au un aspect misterios, asta îi face diferiți. 23 iunie 2022 este cea mai norocoasă zi pentru ei.

 

Segetător

Săgetătorii sunt o zodie care sunt semne de foc cu zero probleme de furie. Ei sunt atât de echilibrați, loiali, inteligenți și iubitori. 14 noiembrie 2022 este cea mai bună dată pentru ei.

 

Capricorn

Capricornii sunt un element de pământ. Cei mai disciplinați și ambițioși. Ar trebui să lucreze la împământarea lor cu Mama Pământ. Numărul norocos pentru ei este 6 septembrie 2022.

 

Vărsător

Sunt elemente de aer după semn. Sunt autosuficienți, excepționali și optimiști. Numărul norocos este 7 din februarie 2022.

 

Pești

Sunt persoane foarte artistice, creative și pline de imaginație. Sunt guvernate de planeta Neptun. Numărul norocos este 4 martie 2022.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel