Cele mai norocoase 5 semne zodiacale chinezești, în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Cinci semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în această săptămână. 

1. Cal: Mesaje din lumea de dincolo

Nu degeaba este sezonul înfricoșător. Binecuvântările tale vin spre tine în această săptămână de undeva de dincolo de văzduh. Vei beneficia de pe urma învățării din greșelile strămoșilor tăi, chiar dacă aceștia sunt la doar o generație distanță de tine. Nu lăsa blestemele generaționale să se abată asupra ta și a celor dragi ție. Cel care rupe tiparul trăiește de obicei o viață foarte conștientă și își asumă deciziile.

Dacă te simți chemat, aprinde un baton de tămâie în această săptămână pentru a-i onora pe cei dragi și pe strămoșii care au trecut de partea cealaltă. Ofrandele de fructe și flori vor fi și ele benefice. Stai departe de produsele de origine animală, deoarece acestea poartă energia durerii și pot atrage ceva negativ către tine.

2. Capra: Noroc stabil

Capră, norocul tău în această săptămână este atribuit ferm muncii și abilităților tale. Așadar, orice lucru bun care vine acum la tine este direct rezultatul dedicării tale. Continuă să fii constant și această energie bună va continua să îți onoreze viața. S-ar putea chiar să te trezești finalizând o călătorie sau un proiect mai devreme decât te așteptai.


De asemenea, unii dintre voi vor beneficia în mod semnificativ de implicarea cu cei dragi sau cu partenerii romantici în această săptămână. Ascultați cu atenție, nu-i întrerupeți atunci când vorbesc și încercați să fiți prezenți în timpul petrecut împreună. Calitatea în detrimentul cantității este mantra pentru tine în această săptămână pentru a te bloca în binecuvântările care te așteaptă.

3. Iepurele: Noroc însorit!

Norocul tău din această săptămână este atât de puternic încât te vei simți ca un semn de exclamare pentru o mare parte din această săptămână. Unii dintre voi s-ar putea chiar să vă simțiți ca și cum aproape că plutiți prin viață susținuți de univers. Asigură-te doar că nimeni nu îți fură acest noroc! Purtați un pandantiv cu ochiul rău pentru a vă feri de toxicitate și feriți-vă de cei care au obiceiul de a-i înșela pe ceilalți în beneficiul lor. O atitudine iertătoare te va face să fii înjunghiat pe la spate în această săptămână.

Unii dintre voi vor beneficia de lucrul cu cristalul de cuarț roz sau de kyanit albastru acum. Puteți chiar să țineți în palmă pietre din aceste cristale în timp ce meditați pentru a permite energiei universale să vă împingă în direcția cea mai favorabilă.

4. Șarpele: Noroc decisiv

Șarpe, norocul tău în această săptămână depinde de cât de decisiv poți fi. Dacă te afli în situația de a titubila între două sau mai multe opțiuni, nu căuta păreri nesfârșite de la alții. Aceștia pot avea sau nu răspunsurile potrivite pentru tine. În schimb, întoarce-te în interiorul tău, meditează în tăcere și răspunsul potrivit va veni. Acolo se află norocul tău.

De asemenea, unii dintre voi trebuie să fiți mai atenți la compania pe care o aveți. S-ar putea să aveți prostul obicei de a le spune oamenilor secretele sau ideile voastre și să le oferiți ocazia perfectă de a vă lua-o înainte în cursa de șoareci.

5. Tigru: Norocul de odinioară

Norocul tău din această săptămână are un aspect asemănător cu cel al unei monede. Este aproape ca și cum ți-ai putea "suna" norocul dacă ai arunca o monedă de argint în aer. În cea mai mare parte, însă, binecuvântările din această săptămână depind de faptul că te vei ține de înțelepciunea încercată și testată de veacuri. Există un motiv pentru care oamenii mai în vârstă tind să dea sfaturi similare. Merită să fii atent.


Dacă te simți chemat să o faci, vizitează-ți bunicii sau alți bătrâni din familie în această săptămână și întreabă-i despre experiența lor cu norocul. Vei da peste lecții și tactici surprinzătoare în acest fel. S-ar putea chiar să reduceți uimitor decalajul dintre generațiile voastre.

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel