Cele mai norocoase 5 semne zodiacale chinezești, în săptămâna 23-29 octombrie 2023

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Cinci semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în această săptămână. 

1. Câine: Noroc la loto

Câine, norocul tău în această săptămână este la fel de convențional ca și sensul de dicționar al cuvântului "noroc". Norocul tău te va ajuta să câștigi mult în această săptămână. Doar ține-ți capul departe de nori și mintea ageră, astfel încât să poți fi atent atunci când norocul îți dă un ghiont în intuiție. Dacă ai un istoric negativ în ceea ce privește jocurile de noroc, poți totuși să beneficiezi de acest noroc participând la tombole și cadouri. În această categorie intră și concursurile din orașele mici care sunt organizate mai mult pentru distracție. Culoarea galbenă va fi un talisman norocos pentru tine în această săptămână.

2. Cal: Norocul celui care muncește din greu

Cal, există o vorbă celebră despre noroc și despre cum acesta îi favorizează pe cei care se ajută singuri. Săptămâna aceasta, norocul tău este strâns aliniat cu această zicală. Așa că nu fi surprins dacă munca ta asiduă îți aduce roade frumoase în această săptămână sau îți deschide noi uși. Uneori, pentru a pune mâna pe noroc, trebuie să te plasezi în spații în care acel noroc se ascunde la vedere. Dacă te simți chemat, fă un ritual cu lumânări albe în această săptămână pentru a maximiza binecuvântările de aici. Îți poți direcționa norocul pentru a-ți aduce dorințele, în loc să-l lași să-ți aducă fericire în general, care își pierde sensul într-o zi. Asigură-te că nu-ți risipești norocul lăudându-te cu el.

3. Porc: Noroc viclean

Porc, te-ai uitat la The Vampire Diaries? În mod ciudat, norocul tău din această săptămână se referă la un termen din acel univers TV. Se numește "viclenia". Se referă la o cunoaștere interioară sau la o putere latentă care poate ajuta pe cineva să realizeze fapte extraordinare. Unii dintre voi au ceva special ascuns în interiorul lor, pe care norocul vă va ajuta să îl deslușiți în această săptămână doar dacă doriți și nu vă este frică. Puteți medita cu o bucată de ametist ținută în mână pentru a vă ajuta. Folosirea lumânărilor cu tămâie sau a tămâiei va ajuta să amplifice și mai mult această intenție. Poți să îți notezi impresiile într-un jurnal după ce meditezi și să încerci să deslușești secretul în zilele următoare.

4. Cocoș: Norocul începătorului

Cocoș, norocul din această săptămână este ferm ancorat în aventuri și decizii care te scot din zona de confort. Există un avertisment. Dacă cineva încearcă să te manipuleze să faci ceva, norocul nu te va favoriza. Dacă pornești într-o nouă călătorie sau încerci ceva nou, norocul tău va străluci și va înflori așa cum nu ai mai experimentat până acum. Unii dintre voi vor beneficia de adăugarea de mov în ținutele lor în această săptămână, fie printr-o brățară de ametist, o curea mov sau chiar o pereche de pantofi mov. Florile mov de pe biroul tău de cuvinte îți pot aduce, de asemenea, această energie. La fel vor face și obiectele care au pe ele motive ale Soarelui.

5. Iepurele: Bani în pungă

Iepure, norocul tău în această săptămână este strict financiar. Nu am prea multe așteptări de la el. Pentru unii dintre voi, acest noroc vă va aduce o zi de salariu timpurie. Pentru alții, veți obține niște bani în plus de la bătrâni sau de la cei dragi în timpul unei întâlniri de familie. S-ar putea chiar să găsiți într-o zi bani zăcând pe stradă. Pentru că, dacă găsiți un portofel, ar fi mai bine să îl returnați proprietarului, ca nu cumva să atrageți asupra voastră atenția spiritelor lor călăuzitoare. Dacă te simți chemat, lucrează cu cuarț transparent, citrin, topaz sau cuarț fumuriu în această săptămână pentru a te ajuta în manifestările și ritualurile de împământare. Norocul te va binecuvânta și în aceste cartiere, deși vei observa beneficiile mult mai târziu în acest an sau chiar în 2024.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel