Cele mai norocoase 5 semne zodiacale chinezești în perioada 28 august - 3 septembrie 2023

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Cinci semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în această săptămână. 

1. Șobolan
1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Noroc electric

Șobolanule, norocul tău în această săptămână este rapid și electric. Nu trebuie decât să te gândești la dorințele tale și vei ști imediat ce ai de făcut. Bineînțeles, unele răspunsuri și directive ar putea face ca frica să se ridice în inima ta. Mai ales dacă ai probleme de stimă de sine sau crezi că nu meriți tot binele pe care ți-l oferă lumea. Încearcă să găsești echilibrul și să te împământezi cu o respirație ușoară atunci când te lovești de acele obstacole. Singura cale de urmat este prin.

Unii dintre voi vor beneficia de crearea unui tablou de viziuni cu visele voastre pentru a permite norocului să vă facă voia. Chiar și întocmirea unei liste cu tot ceea ce vă doriți în viața voastră, fie că este o prostie, absurd sau ambițios, vă poate ajuta pe termen lung. Este timpul să găsiți structura în haos.

2. Bivol
1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Norocul călătorului

Bivol, dacă călătorești în această perioadă sau vei fi pe drumuri în această săptămână, nu puteai alege un moment mai bun pentru același lucru. Norocul este de partea ta în acest demers și vei găsi bijuterii ascunse și experiențe extraordinare care te așteaptă în cele mai neașteptate locuri. Pentru ceilalți care nu vor călători, acest mesaj face aluzie la o răscruce de drumuri la care te afli în acest moment. Fiți atenți la drumurile din față. Deciziile nebunești pot duce la consecințe de nerezolvat.

Interesant este că norocul călătorului este o amantă înșelătoare. Dacă nu ai încredere în intuiția ta, te poți lăsa ușor păcălit și nu vei putea să alegi informația norocoasă sau binefacerea care stă în mijlocul unor impostori perfizi. Așadar, rămâi ageră!

3. Porc
1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Binecuvântat de Soare

Porc, ești în puterea ta în această săptămână - adevăratul tău element. Universul este aici pentru a fi vântul de sub aripile tale și pentru a te ajuta să-ți cucerești obiectivele și ambițiile. Nu poate fi mai auriu decât atât. Ai grijă cu cine te asociezi acum și nu te lăuda cu realizările sau ideile tale. Este posibil să atragi persoane otrăvitoare care urăsc faptul că tu ai această binecuvântare în timp ce ei nu au. S-ar putea chiar să vă cheme oameni care au fost cândva de partea bună a universului, dar au căzut din grație din cauza acțiunilor lor. Este posibil să încerce să fure ceea ce nu le este destinat.


Cristalele care rezonează cu puterea Soarelui și motivele și simbolurile care amintesc de același lucru sunt norocoase pentru tine acum. Folosiți-le pentru a vă oferi putere, înțelepciune și protecție. Asigură-te că nu abuzezi de binecuvântările care ți se oferă.

4. Calul
1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Noroc karmic

Cal, norocul tău din această săptămână este atât de predestinat și universal, încât nu vei putea să-l controlezi, oricât de mult ai încerca. Acest noroc este aici pentru a îndrepta nedreptățile pe care le-ai suferit. Karma este cel mai bun prieten al tău în această perioadă. Asigură-te doar că te îndepărtezi odată ce vei fi martor la mânia karmei. A sta în jurul valorii de cu bucurie scrisă pe fața ta poate invita adesea lucruri urâte.

Poți ajuta această energie cu ritualuri care te ajută să te recuperezi de ceea ce nu mai este necesar. Lumânările negre sunt un ingredient excelent pentru același lucru. Focul în toată gloria sa purificatoare poate funcționa, de asemenea, deși ar trebui să luați măsurile de siguranță adecvate dacă lucrați cu el.

5. Cocoșul
1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Noroc monetar

Cocoș, norocul tău în această săptămână este simplu și clar. Te va ajuta să găsești oportunități de a-ți crește averea și poate, de asemenea, să-ți aducă direct bogăție. Acest noroc nu se limitează doar la chestiuni financiare. Reputația ta va primi, de asemenea, un impuls solid datorită acestui noroc. Pentru unii dintre voi, acest noroc este legat de partenerul vostru romantic.


Dacă vă simțiți chemați să o faceți, faceți un ritual de recunoștință, uneori în weekend, pentru a vă trimite urările de bine și mulțumirile în univers. Puteți, de asemenea, să renunțați la acest lucru și să alegeți în schimb să faceți voluntariat la o organizație caritabilă sau să faceți ceva similar pentru a da mai departe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 aug 2023, 11:51 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience